Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Önce IŞITAN GÜN denilen Sapığa haddini bildirip döve döve kulüpten uzaklaştırmak gerekiyor. FM mi lan GALATASARAY kulübü, ben size diyeyim Muslera'yı da yollayacaklar. Eğer GALATASARAY taraftarı birlik olup bu yönetimi devirmezse sonumuz kötü gidiyor.
muslerayı gondermek dogru bir hamle olur

what a comeback

11-12 sezonu yeniliği olmadan zor. Artık çok dikkate alamıyorum. Gördüğüm en kötü GS takım planlaması. Gençleşme işi için bir kere yaşadığın ülkenin verimi elverişli değil. İki pazarlaman kötü. Üç büyük kulüpsün, sabırsız ve başarı odaklı, şampiyonluk isteyen taraftara sahipsin. Tecrübe ile harmanlanarak üç dört kişiyi geçmeden yapılmalıydı. Baştan fiyaskoydu yani. Eksik bölgenin giderilmemesine girmiyorum bile. Üç senedir aynı türkü...

Adama sezon sonuna kadar verirsen bizi düsürür diye düsünüyorum. Bence Mart ayini zor görür Torrent.
Tazminat ödemeyelim diye diyorum. Yaza bedava fesih var deniliyordu. Orta saha transferleri gelip seri yakalayabilir ama İlk 5’e soksa bile Winner karakteri yok gibi. Direkt kovulmalı. Hoca dediğin Winner olacak. Campos’a güveniyorum neyse ki. Yardımcıyı kovacaktır.

muslerayı gondermek dogru bir hamle olur
Bu şekilde göndermek doğru bir hamle olmaz. Muslera ile konuşur maaşını indirir. Ona göre yavaş yavaş kaleyi birine teslim etmesini sağlarsın. Ama direk fesih yapmak hoş bir hamle olmaz. Muslera yahu bu Ömer Bayram yada Babel değil ki.

Boş kaleye biri tribünlere vurdu kim lan o.

%123124124124 gol kaçtı ulan bu maçta bile nasıl kaçırıyorlar deli olacam kale boş lan boş

Kaçırdıkları gol inanılmaz. Salaksınız

Yine Nafiz’in telefonu çalıyor.Burak Elmas yayını kapatması için ısrarla arıyor gibi.

Geri
Üst Alt