Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrent efekti.Bu ne lan 1-4??
muslerayı gondermek dogru bir hamle olurÖnce IŞITAN GÜN denilen Sapığa haddini bildirip döve döve kulüpten uzaklaştırmak gerekiyor. FM mi lan GALATASARAY kulübü, ben size diyeyim Muslera'yı da yollayacaklar. Eğer GALATASARAY taraftarı birlik olup bu yönetimi devirmezse sonumuz kötü gidiyor.
kaderdöner mi
Tazminat ödemeyelim diye diyorum. Yaza bedava fesih var deniliyordu. Orta saha transferleri gelip seri yakalayabilir ama İlk 5’e soksa bile Winner karakteri yok gibi. Direkt kovulmalı. Hoca dediğin Winner olacak. Campos’a güveniyorum neyse ki. Yardımcıyı kovacaktır.Adama sezon sonuna kadar verirsen bizi düsürür diye düsünüyorum. Bence Mart ayini zor görür Torrent.
Bu şekilde göndermek doğru bir hamle olmaz. Muslera ile konuşur maaşını indirir. Ona göre yavaş yavaş kaleyi birine teslim etmesini sağlarsın. Ama direk fesih yapmak hoş bir hamle olmaz. Muslera yahu bu Ömer Bayram yada Babel değil ki.muslerayı gondermek dogru bir hamle olur
Kaynagini verirmisin o zaman cunku 1,5 yil icin 1,6 milyon euro alacak dendi haberlerde.Hayir
6 ay icin 1.25, 2. Yil icin 1.5 alacak
terimciler aktif
Guzel soru.Neye göre bunu denemiş ya? Amacı ne acaba?
olay ftye veya torrente bağlı değil cidden, takımda çopk çok çok ciddi bir kalite ve zeka sorunu var. alanyadaki davidson gibi bi adam yokmal bunlar zekasız alayı defolmalı