Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Oyuncular maasini mi alamıyor nedir? Bariz oyuncular kasmadı. Yoksa bu skor açıklanamaz. Maçı satti demek istemiyor içim. Çünkü bu formayi giyimek için herşeyini verecek yuzlerce, binlerce futbolcu vardır dünyada. Ama yinede insan bir duraksıyor. Olabilir mi? Düşüncesi bile felaket

Siz oynamayın bakalım. Yakında tesisleri basar taraftarlar o zaman nr yapacaksınız haysiyetsizler. 6 tane yemek ne demek ayıp lan.

Lan bu ne ? Transfer nöbetine girdim baktim millet burnundan soluyor, dedim gomis yatti heralde falan, sonra aklima geldi tuzla maci vardi heralde berabere falan kaldik bi bakayim dedim, 6 yazıyor ya lan.

Ulan yazıklar olsun be, kalesinden uçtakilere, teknik ekipten yonetime , tuh allah cezalarınızı versin tek tek. Rezil herifler. Başlarım hazırlık maçınıza da, kazanacağınız kondisyona da, ulan tuzla spor kim 6 tane yiyorsunuz, u19 yese bu bile skandal ulan. Yapmayın kardesim hazirlik maci falan, kondusyon kazanacagiz diye eldeki moral motivasyondan da olduk. Şurdan topu bilen, 90 dk kosabilecek 11 adamla ciksak demek ki biz bile skor alabilecek durumdayiz, yaziklar olsun be !

Hocayi mi kovuyorsunuz, milleti kadro disimi birakiyorsunuz, transfer mi yapiyorsunuz ne yapiyorsaniz yapin sorumlu oldugunuz su takimi bu durumdan cikarin kardesim. Hic birini yapmiyorsaniz da istifa edin defolun gidin, yeter artik bu ne yahu !

Hocayla alakası yok bu skorun fatih hoca kalsada büyük ihtimalle benzer rezil skor olurdu

terim olsa allah belanı versin
terim gidince ne yaptın bu takıma

:asd::asd::asd::asd:

Fatih TERİM gideli 1 ay oldu. Fatih TERİM gidince bu takımı görün diyenler hala TERİM'e sallıyor. Ne oldu uçuyorduk hoca gidince.
Bu da ayrı bir mevzu. Takım küme düşerse önümüzdeki 15 maclik periyot sonunda, hala simdiden soyluyorum dusersek bu takimi Terim düşürmüştür diyebilenler bile var yahu her seyden bagimsiz. Terim sene sonu gitseydi, o gidene kadar bende idda ediyorum en az ilk 5 icinde olurduk. Yonetim her haliyle eline yuzune hem secildiginden bu yanaki sureci, getirme kardesim terimle baslama o zaman, hem de planini programini beraber kurdugu, takimin basindaki hocayı yanlis zamanda yollayarak uzerine de bu yaptiklari, olanlar ile iyice sivadi. Allah sonumuzu hayir etsin.

Halı saha maçı mı yaptık lan bu skor ne

Geri
Üst Alt