- 14 Haziran 2009
- 29.661
- 14.483
- 2.868
Ben de ona yordum yalan yok.Ptt hazirligi yapiyor gibiyiz abi.
Aldıkları paralar haram zehir zıkkım olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de ona yordum yalan yok.Ptt hazirligi yapiyor gibiyiz abi.
HöstTerim, avenesi ve yalaka oyumcuları Galatasarayı sabote ediyor resmen, başka izahı olamaz. Büyük Galatasaraylı terim sana hakkımı helal etmiyorum, hain herif.
Adam ol lan terbiyesiz
Ok hemen geri gelsin kurdugu bu rezil kadroyu düzeltsinFatih TERİM gideli 1 ay oldu. Fatih TERİM gidince bu takımı görün diyenler hala TERİM'e sallıyor. Ne oldu uçuyorduk hoca gidince.
Göreceğiz hocam ilerleyen yıllarda inşallah dediğiniz gibi olur.%50 Terim
%25 Futbolcular
%25 Yönetim
Sensin terbiyesizAdam ol lan terbiyesiz
Bu da ayrı bir mevzu. Takım küme düşerse önümüzdeki 15 maclik periyot sonunda, hala simdiden soyluyorum dusersek bu takimi Terim düşürmüştür diyebilenler bile var yahu her seyden bagimsiz. Terim sene sonu gitseydi, o gidene kadar bende idda ediyorum en az ilk 5 icinde olurduk. Yonetim her haliyle eline yuzune hem secildiginden bu yanaki sureci, getirme kardesim terimle baslama o zaman, hem de planini programini beraber kurdugu, takimin basindaki hocayı yanlis zamanda yollayarak uzerine de bu yaptiklari, olanlar ile iyice sivadi. Allah sonumuzu hayir etsin.Fatih TERİM gideli 1 ay oldu. Fatih TERİM gidince bu takımı görün diyenler hala TERİM'e sallıyor. Ne oldu uçuyorduk hoca gidince.
Ne sacmaliyorsunTerim, avenesi ve yalaka oyumcuları Galatasarayı sabote ediyor resmen, başka izahı olamaz. Büyük Galatasaraylı terim sana hakkımı helal etmiyorum, hain herif.