Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Elma ile armutu karıştırıyorsun
Avrupada oyuncular lig maçlarına göre ayrı bir motivasyon ile sahaya çıkıyor. Öyle olununca Osmanlıspor gibi el’de lider çıkıp küme düşme potasına girebilirsin, ertesi sezon düştüler zaten.
Ne Elmasi Armutu Okan bile 2 beraburlik alirdi bu surecte oda en kotu senaryo.Torrent bizim Tdmiz degil

Marsilyayi yenen takim Tuzladanda 6 yemesin bi zahmet oyuncular satiyormus bu Torrent kor kadro disi biraksin cogunu atsin Taraftarin onune biz gerekeni yapariz.
Bunu yapacak olan başkan sıfatına sahip kişi yav. Gelecek bu takımın hali ne diyip rapor isteyecek sonra kendi isteğiyle kadro dışı bırakacak. Hoca en fazla bir daha takıma almaz o da etki etmez. Kadro dışı demek tesislerde bile yanlız kalmak demek istenmiyorsun git demek.

Hotin Seferi Yeniçerileri mi desem
Araplar mi desem
Uhud mu desem
bilemedim

ulan torrent bu takımın hali ne lan

Son düzenleme:
Kadro çok kötü. Diğer dediklerine katılıyorum.
Kötü değil ama eksik ben de böyle düşünüyorum. Şu süreçte önce alırsın adam gibi santraforunu, orta sahani falan yamalarsin takima, tdye hiç girmeyim zaten bana gore yanlis isim, tff mhkye de gucunu gosterirsin, ondan sonra kötü mü kadro yoksa eksik mi karar verir tartisiriz. Kotuden kastin bu eksikliklerse hem fikirim. Cunku bariz eksiklikler varken herkesin performansini da etkiliyor bu durum sahada.
Ayrica arkadasin dedigi gibi ozguven sorunu da cok bariz. Bunu da saha ici kirilmalari onlemek adina da, alacagin oyunculardan en az 2 tanesi lider ama lider gibi lider oyuncular olmasi zorunda. Kirilma anlarinda birbirine bakmayacaklar, basi kesik tavuk gibi ordan oraya kosmayacaklar.
En azindan hadi kenarda liderin yok, saha icinde bunu saglayabilmek lazim.

Bu Torrent de dayak yer gibi geliyor.. Şu takımın başına ben geçsem bile bir gaza gelir takıma tuhaf şeyler oluyor 0/4 ilerliyor maç başı ortalama 4 gol yiyoruz

Kötü değil ama eksik ben de böyle düşünüyorum. Şu süreçte önce alırsın adam gibi santraforunu, orta sahani falan yamalarsin takima, tdye hiç girmeyim zaten bana gore yanlis isim, tff mhkye de gucunu gosterirsin, ondan sonra kötü mü kadro yoksa eksik mi karar verir tartisiriz. Kotuden kastin bu eksikliklerse hem fikirim. Cunku bariz eksiklikler varken herkesin performansini da etkiliyor bu durum sahada.
Ayrica arkadasin dedigi gibi ozguven sorunu da cok bariz. Bunu da saha ici kirilmalari onlemek adina da, alacagin oyunculardan en az 2 tanesi lider ama lider gibi lider oyuncular olmasi zorunda. Kirilma anlarinda birbirine bakmayacaklar, basi kesik tavuk gibi ordan oraya kosmayacaklar.
En azindan hadi kenarda liderin yok, saha icinde bunu saglayabilmek lazim.
İsmail çipe
Fatih öztürk
Yedlin alparslan ömer
taylan berkan aytaç
ogulcan arda babel
11 topçumuz ya 2.-3. lig seviyesinde yada futbolun kendilerini terk ettiği isimler.

Bunlarla olmaz olamaz. Emre kılınç benim vasat dediğim oyuncudur. Bunlar Emre'nin yanına bile yaklaşamıyor oyun olarak.

Geri
Üst Alt