Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Hannover 96 | 8 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Hannover 96 | 8 Ocak | Maç Sonucu

Bugün forvet için gittiler, bence inşallah olur, iyi adam :)

-Kaleci Almunia değil. Bana bilgi veren iki ayrı kişi de onayladı o ismi...Kaleci için yani...

ftw

artik bu takimda hakan sarp ayhan oynamasin takim cok daha verimli olur onlarsiz.

Kazımın golünü nerden bulabilrim?

ya da varmı?

Nöbeti açın beyler, Ligtv'ye göre Mutu'nun menajeri Florya'daymış..

Bu Culio'ya kaptanlik da cok guzel yakisir ha :) Belki gelecek sezon veya 2 sezon sonra :)

Bir Bek oyuncusunun oyuna katkisi... Bende gercekten futbol adina yeni birsey ögrendim diyebilirim....

Culio hic abartmiyorum BAM cetesinden 10 gömlek üstün 2 pas atti oyunu bitirdi...

Emre gelmis 19 yasina mükemmel teknik e artik oynatin lütfen... 20 artik futbol icin youngstar yasi degil....

Beyler artik ise biraz bizimde karismamiz gerekiyor... Madem Insuayi istiyoruz Kewellda yaptigimiz gibi kalmasi icin herseyi yapalim.... ozaman n.h geri gönderir yönetim... yani söylemekle olmuyor birseyler yapalim

Culio ve Kazım için iyi başlangıç oldu bu maç

İnsua iyi bir geri dönüş yaptı

Bakalım neticede hazırlık maçı rakip 10 kişi

Bir de genel itibariyle maç tatmin edici olmadı

İnşallah daha iyi oluruz zamanla

Servet malesef yine kötüydü ağırdı

Ciddi 1-2 pozisyon verdik vs.vs.

ayhan barış çıktıktan sonra takımın nasıl hücüm oynadığını gördün 60'dan sonrasını değerlendir 60 dk yı boşver 11 kişi olsalar ne yazar 60'dan sonraki 11le çıksak 11e 11 olsa maç gene en az 3 tane rahat atardık

Ajax maçı önümüzü daha net göreceğimiz maç olacaktır.

Bir Bek oyuncusunun oyuna katkisi... Bende gercekten futbol adina yeni birsey ögrendim diyebilirim....

Culio hic abartmiyorum BAM cetesinden 10 gömlek üstün 2 pas atti oyunu bitirdi...

Emre gelmis 19 yasina mükemmel teknik e artik oynatin lütfen... 20 artik futbol icin youngstar yasi degil....

Beyler artik ise biraz bizimde karismamiz gerekiyor... Madem Insuayi istiyoruz Kewellda yaptigimiz gibi kalmasi icin herseyi yapalim.... ozaman n.h geri gönderir yönetim... yani söylemekle olmuyor birseyler yapalim

Aynen. Kulübe falan yazalım.

Sabride her sene antalyada hazırlık maclarında boru gibi goller atıyor ama ligte icraat yok.

hadi ordan o kadarda degil artik arda ile emreyi kiyaslamak ardaya buyuk ayip yapmis oluruz tamam emre yetenekli iyi oyuncu ama arda kadar olmaz daha zaman lazim emreye.

kizanlar olabilir dedim

embesilce cevap verenler degil

Geri
Üst Alt