Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Hannover 96 | 8 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Hannover 96 | 8 Ocak | İlk Yarı | Euro Futbol

hacı nie türk spiker anlatmıyo maçı bu ne ya ruhsuz ölü gibi bi romen spiker

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Hannover 96 | 8 Ocak | İlk Yarı | Euro Futbol

Ikinci yari umarim hagi Emana'yi alir.

Ayhan geri pas konsunda rekor denemelerine devam ediyor. Defansif anlamda tek bir top çalma ya da kesme yok galiba. Stoperden top alıp onlara geri verme görevinde.

Gene atak yok.Bi takim bu kadar orta sahada pas yaparmı.Hepsi de bos paslar gol kim atıcak bu takımda.Dikine oynayan 1 kisi bile yok..

atak olmamasi ayri, yahu adamlar 1 kisi eksik, hic degilse orta sahadan 2 tane dikine pas at, baris mesela, her ayagina gelen topu geri vermek zorunda mi bu adam ya?

Bilal'in soyismi ne? Begendim ben. Insua cok iyiydi. Serkan'da iyiydi her zamanki gibi. Hazirlik maci olsada Arda bazen cok amatör seyler yapiyor.

Nasıl bir takım bu ya yeter artik 10 kisiye bile kaleye gidemiyolar..

bu arada benim dunyada en begendigim sag beklerden biri cherundulo var bu takimda reisler

insua nasil tecavuz etti ona

aydini dusurdugu pozisyonda da ters kademesini gordunuz

hagi hala baska solbek ariyorsa yada baltaya sans veriyorsa biraksin gitsin

bu kadar ciddiyim

Ben istemiyor kiralik futbolcu. Niye anlamiyor sen Serdar Burak`:D

Hayatimin en zor gecen 45 dakikasiydi. Mac izleyim diye baktim, olmadi, olmuyor, yapamiyorum.

Becali ne diyor beyler?

bilal çok yetenekli ama ortasahda oynaması lazım. ha forvette oynarda bu ortasahayla asla oynayamaz. :)çok kötü bir ortasahamız var:(canaya gelince hagi deniyo bazen ama türkiye kupası ,hazırlık maçı falan olunca fazla takma bence. ama tabiki semih oğuzun stoperde oynamasını isterim :)

tamam deneyebilir ama elinde o bölgenin adamları var şu adamların yerini değiştirme hastalığından vazgeçsin artık

Beyler bizim yabancı sınırımız yok mu :D Kaç tane yabancı alma hakkımız var biri bilgi verebilir mi?

yabancı sınırımız yok renktas, bjk a bak, sinir minir demiyor..

Bilal'in soyismi ne? Begendim ben. Insua cok iyiydi. Serkan'da iyiydi her zamanki gibi. Hazirlik maci olsada Arda bazen cok amatör seyler yapiyor.

Bilal Özhan.

Nasıl bir takım bu ya yeter artik 10 kisiye bile kaleye gidemiyolar..

Göbekteki oyuncuların Barış, Ayhan, Hakan olursa asla gidemezsin.

Baris, Servet, Balta hariç herkez iyi'di.

anlamadim ama becali bizden ve birde lucescu'dan bahsetti neler donuyor acaba?

Ronaldinho %99 flamegonda :(

Geri
Üst Alt