Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Fatih hocanın morali mi bozuktu, bi de Yekta oynamadı demi?

Quote from: Agger on Today at 09:16:01 PM

Missed the game. Not a single positive thing to take from the match?

Galatasaray fans

Bir Liverpool forumunda okudum az önce. :)

Fatih Hoca sakatlıkları, cezaları düşünerek alternatifli bir kadro oluşturmaya çalışıyor. Adam gerekli görmese bu kadar net konuşur mu transfer istiyorum diye...

Alternatifi olmayan iki bolge var sol bek ve stoper. Olan alternatifler de Gokhan Zan, Semih, Hakan ve CAglar seviyesinde. Diger yandan alternatifi Sabri/Ujfalsui olan bir sag bek ve Ceyhun/Yekta/Culio olan bir ortasaha var. Objektif olarak tum parasal hesaplamalari da bir kenara birakarak konuya yaklasalim. Hangi bolgeler daha "alternatifsiz" ve zayif? Sol bek dedigimiz yerde de birinci alternatif Hakan. Dusunun arti.

Liverpool forumlarından güzel bir yorum...

oz7PP.jpg

Çevirmek gerekirse zaten hali hazırda takımlarının performansından hiç memnun olmayan Liverpool taraftarlarından biri "maçı izleyemedim hiç mi pozitif bişi yoktu maçta" diyor.. başka bir taraftarsa "Galatasaray taraftarı" vardı diyerek ironik şekilde selam çakıyor.. pek hoş..

bence en mantıklısı eboueyi sağbeke ujfayı stopere koymak

bu tekniğiyle güzel toplar da çıkarır ufja

eboue zaten çok iyi bir sağbek

ama benim tek çekincem eboue gelirse sabri ne olacak

sabri ilerde oynamamalı

eboue sağ önde sabri sağbekte oynasın bence

Bu saatten sonra Sabri tekrar sağbeke geçemez bence.

eboue yi stoper olarak düşünüyor hoca ön libero stoper sag acık sag bek her yerde oynuyor adam alsınlar adamı

çok net söyledi hoca başkanda onay verirse olacak ama olmasada sıkıntı yok dedi..

Ujfalusi stoperde bu kadar verimli değil. Sağ bekte kalmalı.

liver forumunun linki yok mu ?

birader onceki mesajlarimi okumadin heralde? Dedim ki Eboue'ye verilecek paraya adam gibi bir stoper ve sol bek alinsin. YErli de olabilir. Serdar Aziz + Hasan gibi. SOnucta 20m euro dan fazlaya mal olcak bu adam. Bu fiyata ikisi rahat alinir bence ve tas gibi olur.

okudum hocam hasan ve serdarın maliyeti sence kaç lira olur kayserinin realden farkımı var sanıyorsun bu ülkede hemde bize :)

Bence sorun cikaran Adnan Ozturk tayfasidir malum arka planda kaldilar. Kim kendi menfaatlerini dusunuyorsa birakip gitsin. Bu zor donemde bunu yapanlardan zaten dunden hayir gelmez.

Fatih hoca, arkandayiz!

Uzun zamandır,böyle güzel,keyifli bir maçımızı izlememiştim.Skor 3-0 olduğu için değil.Tam tersi de olsa üzülmezdim oynanılan futbol böyleyse.

Öyle bir sezon geçirdik ki...Skor 2-0'sa mutfağa gidip gelmemle 2-1 gibi bir sonuç çıkıyordu-Ankaragücü maçını unutmuyorum hala-

Allah İmparator'u başımızdan eksik etmesin. Fatih hoca'nın ruhunun takımın üzerinde görmek gerçekten çok güzel.İyi ki varsın İmparator.

Ujfalusiye laf atanlar çıksın ortaya tek tek aramayayım şimdi, adam ders verdi ders :D

bunlardan biri benim. saklanmıyoruz yani. bu sene oynar seneye gider bu kadar basit adam biz de13545 sene oynayacak değil. aynı şeyleri baros içinde düşünüyorum bu maça bakılıpta geçmiş 2 sene unutulamaz, iki maç sonra sakatlanır ilk yarıyı kapatır. şöylede bir şey var aynı şekilde 15-20 maç oynasın isterse 35-36 yasına kadar galatasaray'da kalsın ama ikide birde sakatlanacaksa yine hemen gönderilsin.

not: tamam hazırım şimdi vurun.

Eboue kendi milli takiminda sag ic oynuyor,biz alirsak bizde de öyle oynar bence.

bunlardan biri benim. saklanmıyoruz yani. bu sene oynar seneye gider bu kadar basit adam biz de13545 sene oynayacak değil. aynı şeyleri baros içinde düşünüyorum bu maça bakılıpta geçmiş 2 sene unutulamaz, iki maç sonra sakatlanır ilk yarıyı kapatır. şöylede bir şey var aynı şekilde 15-20 maç oynasın isterse 35-36 yasına kadar galatasaray'da kalsın ama ikide birde sakatlanacaksa yine hemen gönderilsin.

not: tamam hazırım şimdi vurun.

sanki bilerek sakatlaniyorlar

masallah yonetimin icinde kendi icimizde helvaciler eksik olmuyor dusmana ne gerek var.

şimdi yandaş medya takımı yere göre sığdıramaz ufak bi sorunda yerden yere vurur. bekleyin görün :)

Geri
Üst Alt