Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

okudum hocam hasan ve serdarın maliyeti sence kaç lira olur kayserinin realden farkımı var sanıyorsun bu ülkede hemde bize :)

20m euro olcak hali yok ya? Hadi HAsan'i alamadik Drenthe var. Serdar icin BJK piyasa arastirmasi yapiyordu demek alinamayacak bir adam degil. Drogba'yi Adebayor'u, Arshavin'i aliriz ama bu iki adami alamayiz diye dusunuyorsak bu iste bir yanlislik var. Hem piyasayi yukselten takimlar kendi dertlerindeler. Bak ezikler Emenike'yi satmak zorunda kaldi. Artik bitti o isler.

farkettiysen sol kanatta neredeyse icraat yok:) yerli sol bek şarttı bu sene olmadı önümüzde ki sene ben eksiklerin tamamlanmasiyle önünde durulamayacak bir takım olacağımıza inanmaya başladim.
Eboue ortasaha icin degil, sag bek icin dusunuluyor. Ujfalusi bekte bole oynamaya devam ettigi surece kimse Eboue'nin lafini etmez. ANcak Hakan Balta faktorune hala bir cozum bulunabilmis degil. Benim takim icinde gordugum tek aksayan yer sol bek bu son mnacta.

"Thx to #galatasaray fans for comments. You coincide team played well but may need to improve defense. 41,000 people (78% full). Go lions!"

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00

beyler internetten gs tv yi nerden izleyebilirim?

galatasaraylıların tek düşmanı yine galatasaraylılardır lafının doğruluğu bikez daha kanıtlandı

sanki bilerek sakatlaniyorlar

bilerek sakatlanmıyorda. bilerek ve isteyerek oynamadığı ortada. doktorlar iyileşti diyor paşamız 5-6 maç ekstradan ortalarda olmuyor.ama milli maç oldumu bizim bu sakatlar bi ayaklanıyor sanırsın ligde 34 maçın hepsinde oynamıs fizik ve kondisyon olarak hazırlar.

Kulubun harcadigi paranin hesabini yapmak ayip degil, bunun hesabini Terim'den sormayi denemek ayiptir. Herhalde hepiniz seyh evladisiniz hesap kitaptan bihabersiniz. Biz insan evlatlari yapariz o hesap denilen seyi mutemadiyen.

"Muhasebeci kesilmis herkes" diye kafatascilik yapilacagina zamaninda sapsal sapsal harcanan paralara laf edilebilseydi zaten bu mali krizde olmazdik.

bilerek sakatlanmıyorda. bilerek ve isteyerek oynamadığı ortada. doktorlar iyileşti diyor paşamız 5-6 maç ekstradan ortalarda olmuyor.ama milli maç oldumu bizim bu sakatlar bi ayaklanıyor sanırsın ligde 34 maçın hepsinde oynamıs fizik ve kondisyon olarak hazırlar.

tamam

bunlardan biri benim. saklanmıyoruz yani. bu sene oynar seneye gider bu kadar basit adam biz de13545 sene oynayacak değil. aynı şeyleri baros içinde düşünüyorum bu maça bakılıpta geçmiş 2 sene unutulamaz, iki maç sonra sakatlanır ilk yarıyı kapatır. şöylede bir şey var aynı şekilde 15-20 maç oynasın isterse 35-36 yasına kadar galatasaray'da kalsın ama ikide birde sakatlanacaksa yine hemen gönderilsin.

not: tamam hazırım şimdi vurun.

Senin söylediklerine cevap veremem, çünkü anlattıkların sadece Ujfalusi için değil tüm futbolcular için geçerli..Mantıklı bir itiraf lütfen

Kulubun harcadigi paranin hesabini yapmak ayip degil, bunun hesabini Terim'den sormayi denemek ayiptir. Herhalde hepiniz seyh evladisiniz hesap kitaptan bihabersiniz. Biz insan evlatlari yapariz o hesap denilen seyi mutemadiyen.

"Muhasebeci kesilmis herkes" diye kafatascilik yapilacagina zamaninda sapsal sapsal harcanan paralara laf edilebilseydi zaten bu mali krizde olmazdik.

Stancu'ya 5m€ veriyorsan laf ederim ama 23m€'luk Melo'yu 1.5m€'ya kiralıyorsan elini öperim bu kadar net!

çıkışda turnikelerde eziyet cekmeyelim diye 82.dakikada cıkdık tribünden, ama bilseydim elmanderin öyle bir gol atıcagını eve yarım saat daha geç gelmeyi göze alırdım. hazırlık maçı olmasına ragmen, resmi maç ciddiyetinde oynadık. ben gayet keyif aldım, yalnız urfaluji kesinlikle sag bekde degerlendirilmeli. dolayısıyla defansın göbeğine servetle gokhana bir alternatif gerekir diye düşünüyorum

ujfalusi sezon boyunca sag bek oynayamaz arkadaşlar. tamam şimdi oynuyor ama. eboue lazım. gökhan zana kimse güvenmez. eboue ve sag kanat ve forvet arkası oynayabilcek becerikli hücum oyuncusu. birde forvet alırsak iş biter.

Içimizdeki irlandalilara orta parmagimi gösteriyorum.. Ulan hiç mi huzurlu olamayacagiz.. Tam iyi bir kadro kuruluyor, basimizda iyi bir hoca var diyoruz baska biri çikiyor, ortami geriyor.. Lanet olsun arkadas..

Benim dedigimden farkli bir sey mi soylemis oldun Mertcancigim simdi?

Kulubun harcadigi paranin hesabini yaparsan hakketmeyecegini dusundugun adama durum kurtarmak icin paralari sacmazsin, boylece ihtiyacin oldugunda ihtiyacin oldugu adama basabilecek paran kalir.

Ama harcanan paranin hesabini yapmak Galatasaraylilar icin bir luks degil, sevgimizin gerektirdigi bir zorunluluktur.

Benim dedigimden farkli bir sey mi soylemis oldun Mertcancigim simdi?

Kulubun harcadigi paranin hesabini yaparsan hakketmeyecegini dusundugun adama durum kurtarmak icin paralari sacmazsin, boylece ihtiyacin oldugunda ihtiyacin oldugu adama basabilecek paran kalir.

Ama harcanan paranin hesabini yapmak Galatasaraylilar icin bir luks degil, sevgimizin gerektirdigi bir zorunluluktur.

Zaten bizim tepki gösterdiğimiz adamlar Ujfalusini Melo'nun aldığı paralara laf söyleyenler :) Yoksa haketmeyen adamın aldığı paraya laf söyleyene neden tepki göstelim?..

artik bu kadar laf ustune bir kadro yazmam sart oldu sanirim: :P

-----------------Muslera----------------------------

Ujfalusi--------Servet--------Serdar----------Drenthe

----------Sabri-------Melo---------Selcuk----------

Pedro Leon--------------------------------Arda-----

--------------------Baros--------------------------

Bu kadro feci akar. Alinirsa forvete bir adam alinmazsa eldekilerle devam. Fazla maliyetli takviyelere de gerek yok. Tahminimce toplam 20-25 e biter bu is.

o kel neydi abi öyle. tribünde az küfretmedim dazlaga. adam önüne gelenle dalaşıyordu. hakan baltayı boyundan tuttu attı. hakanın kendine gelmesi icin bir bakıma iyi oldu ama bunlar hakanı kesmedi:)

Geri
Üst Alt