Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

O bölümde sınırlı sayıda bilet satılıyor. Büyük bölümü kombinelilere ayrılmış. VIP koltuklar falan o bölüm. 5000 kişilik yer varsa 3500'ü kombinedir yani.

Birkaç koltuk boş olur en fazla, merak etme.

biliyorum arkadaşım . TVde izlerken karşıda görülen 1. kattan bahsediyorum orası boş oldumu tüm stad boşmuş gibi duruyor

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Merakla izliyor olacağım ;)

Uzun bir aradan sonra ilk kez takımımın maçını heyecanla bekliyorum.

arkadaşlar yarına 2 kombine war elımde, arkadaşlarım kale arkasında olacagı ıcın 1 adet kapalı kombıne bıletım boşta arzu eden varsa iletişim kurabiliriz...

Bu ön yargıdan oluşuyor, tüm ingiltere takımları bu şekilde düşünmüyor. Liverpool taraftarlarının bizlere karşı sempatikliği her daim olmuştur, bu taa şampiyonlar liginde oynarken de, öncesinde de. Hatta Olimpiyat stadında oynadığımız ve 3-2 yendiğimiz maçta Liverpool'un eski teknik direktörü benitez, gruptan beraber çıkalım demişti.

bence bu takımı alkışlamak, onlara mükemmel olur. -ve liverpool taraftarları bu jest'i gördükten sonra da bizlere daha çok sempatik olurlar. -Artık avrupa'da dost kazanmalıyız, bu şekilde iyimser olarak gözükmeliyiz.

Şık olur.

Tabii ki yarın alkışlayacağız Liverpool 'u.

Koskoca Liverpool hazırlık maçı yapmak için ülkemize geliyor. Adamlara hoşgörülü davranmalıyız

Stada gideceklerden bir ricam var;

Meşale yakan, sahaya yabancı madde atan, sahaya inmeye çalışan vs... herhangi bir kıroluk veya holiganlık yapan virüs taraftar denk gelirse bir iki yumruk atın engel olun. Galatasaray taraftarının adını kirletmeye hakkı yok kimsenin.

yinemi şifreli kanalda. way arkadas mac izlemek haram oldu artık

Liverpool tv hotbird te varmi?

Stada gideceklerden bir ricam var;

Meşale yakan, sahaya yabancı madde atan, sahaya inmeye çalışan vs... herhangi bir kıroluk veya holiganlık yapan virüs taraftar denk gelirse bir iki yumruk atın engel olun. Galatasaray taraftarının adını kirletmeye hakkı yok kimsenin.

ben şahsen meşale yakıp atıcam bu ne zamandan beri kirlilik oldu

Arkadaslar hangi kadroyla gelmişler ???? Tanıdık kimler var ... Ayrıca alkışlayın tamam da meşale falan takım tam ayarında tamgaz gidiyorsa mallik yapıp ta meşale atmayın Inter maçındaki gibi ... Biliyorum engelleyemem ama o zaman dini olarak bakalım direk kul hakkı ...

Neyse atılıyorsa 90. Dk atılsın

Kadro pıliiiis

Meşale yakıp saha içine atmak kirlilik değil, düpedüz ÖKÜZ'lüktür.

ben yaparım merak etme sen nekadar bana öküz lafını soksanda bende sana iade ediyorum böle dedim diye ammanın ceza vermeyesin kendine yediremessin.

hafif bi heyecan var,atmosferi merak ediyorum.fenerbahçe maçından sonra ilkkez bu kadar ciddi bir maç olacak arenada.maça gidecekler maç sonunda hemen metroya hücum etmesin.benim tavsiyem enaz yarım saat 45 dk beklesinler stadın içinde.eğer maç bitiminle stadtan çıkarsanız üzülürsünüz :)

Arkadaslar hangi kadroyla gelmişler ???? Tanıdık kimler var ... Ayrıca alkışlayın tamam da meşale falan takım tam ayarında tamgaz gidiyorsa mallik yapıp ta meşale atmayın Inter maçındaki gibi ... Biliyorum engelleyemem ama o zaman dini olarak bakalım direk kul hakkı ...

Kadro pıliiiis

Saçmalığa bak. Böyle bir yorum yok.

Kadro pıliiiis

Kimse de demiyor ki 'AGA bu nedir?'

Geri
Üst Alt