Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Liverpool şu anda "takım" olarak bizden daha iyi durumda değil bence.. Bireysel olarak konuşmuyorum dikkat

Bu sene farkli olmadiklarini bilemeyizki renktas...

Gecen sene hem biz hem onlar "takim" olarak berbattik...

biz Intere karsi oynadigimiz gibi oynarsak eyw ama onlarinda gecen seneki oldugu gibi kötü oynayacaklairni düsünmüyorum..

(Liverin bu seneki hazirlik maclarini izlediysen sözüm yok ozmn)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

son hali nasıl gördünmü hiç ?

Aslantepe.biz'de degistirilmedi hala felan deniliyor ondan söyledim yoksa kesin bilgim yok.

+ Beyler bu Liver forumunda her ikinci kisi Arda marda diyo birileri olayi aydinlatsin :D

Bu sene farkli olmadiklarini bilemeyizki renktas...

Gecen sene hem biz hem onlar "takim" olarak berbattik...

biz Intere karsi oynadigimiz gibi oynarsak eyw ama onlarinda gecen seneki oldugu gibi kötü oynayacaklairni düsünmüyorum..

(Liverin bu seneki hazirlik maclarini izlediysen sözüm yok ozmn)

İzleyemedim de geçen seneye göre konuşuyorum.. Onlarda toparlanma dönemindeler falan..

Tuttuğum iki takım karşılaşacak ya en çok da ona heyecanlanıyorum ben :o

Yarin Liverpoolu etkliyecez tribine giripte fazla mesale yakilip mac iptal olursa cok terbiyesizlesirim

İnsua ve Lucas maç ile ilgi twitterlar atmış.

İnsua:Orada arkadaşlarım ve çok iyi hatıralarım var

Lucas:Yarın taraftarı ne maç bekliyor ama

Insallah yarin bizim taraftar Insuayi yanina cagirip kisada olsa sevgi gösterisi yapar hak ediyo kerata :D

Bu Liverpoolluların bize bizimde onlara karşı anlamadığım bi sempatimiz var neden acaba :D

Aslantepe.biz'de degistirilmedi hala felan deniliyor ondan söyledim yoksa kesin bilgim yok.

+ Beyler bu Liver forumunda her ikinci kisi Arda marda diyo birileri olayi aydinlatsin :D

Bizim forum için Kallström-Emana neyse onlar için de Arda o :asd:

Yarin tek istegim o Inter karsisindaki Galatasarayi tekrar görmek...

Berbat oynarsak Inter macinda sadece "gaz"la oynadigimizi düsünecegim

ve kahrolurum

Yarin melo sahada galiba.

Bu macta sari formayi giyelim. Liverpool kirmizi giyer zaten. Sari-Kirmizi olur :)

muhtemel 11 tahminim aykut-ujfalusi-gökhan-servet-hakan-ceyhun-melo-selçuk-arda-kazım-elmander-

umarım yarın ilk 11 de ayhan yerine yektay la başlarız ayhan a artık üzülüyorum o yaşta takıma yıllarını vermişken maçtan ıslıklanarak cıkmak fatih terim in bunu görmesi lazım yarın ayhan ı taraftar ilk hatasında çiğ çiğ yer ayhan ı maçın son 20 25 dk sında son arada kaynasın :D

Guangdong Rizhiquan 3 - 4 Liverpool

hull City 3 -0 Liverpool :eek:

Guangdong Rizhiquan Çin takımı değil mi ?

umarım yarın ilk 11 de ayhan yerine yektay la başlarız ayhan a artık üzülüyorum o yaşta takıma yıllarını vermişken maçtan ıslıklanarak cıkmak fatih terim in bunu görmesi lazım yarın ayhan ı taraftar ilk hatasında çiğ çiğ yer ayhan ı maçın son 20 25 dk sında son arada kaynasın :D

İnsan bırakması gereken yeri bilmeli her güzel şeyi yoksa böyle rezil olur işte.. Onun yerine de Melo oynar bence bu maç

melo ilk 11 başlamaz.büyük ihtimal ceyhunla başlar.ben olsam yektayı tercih ederim o ayrı konu.

Geri
Üst Alt