Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

liverpool un resmi sitesi de maci canli olarak veriyor

What's On When - Liverpool FC

19:00 Live: Galatasaray v Liverpool: The Match

Live coverage of Livepool's pre season friendly against Galatasaray in Istanbul

Paralıymış bro aynı hataya bende düştüm ordan biliyorum :lol:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Tanberg Service 'in frekansı 11986 H 2222 mi? Ben de Rah-e gibi bir Arap kanalı var. EPL veriyordu geçen sene bu kanal. Ama Tanberg yok bende.

kanal buluruz sorun değil.özelden kızmazlar herhalde maç saatinde hallederiz.

:animation: MUHTEMEL 11

GALATASARAY

Aykut

Ujfalusi

Gökhan Zan

Servet

Hakan Balta

Kazım

Sabri

Selçuk

Melo

Arda

Elmander
Ufuk ve Barosda onbirde olabilir.As kadroda görüküyorlar. Ayhan falan yeşil yelek gitmiş.

Keske livorpool macı bayrama denk gelseydi,bayram hediyesi diye d smart ın bütün kanalları acık oluyor:D

ertem şener

pegasus tribunu fena bir pankart acacak .inanilmaz bir pankart var pankart fatih hoca icin ve muhtesem !!!

Ertem Şener

zorunlu aciklama fatih terim icin acilacak pankart ;tt arenadaki pankart hirs ihtiras heves ve nerde kalmistik imparator hosgeldin

Bugün için bu pankart çok iyi olacak..

ertem şener

pegasus tribunu fena bir pankart acacak .inanilmaz bir pankart var pankart fatih hoca icin ve muhtesem !!!

Ertem Şener

zorunlu aciklama fatih terim icin acilacak pankart ;tt arenadaki pankart hirs ihtiras heves ve nerde kalmistik imparator hosgeldin

Bugün için bu pankart çok iyi olacak..
Özlemistir imprator bunları:tiphat:

Maçı izleyemeyeğiz D-zmart yüzünden,başka bir kanalda vermiyormuş,artık anlatımı takip ederiz.Ah d-smart ah!!!:sad007:

Daha 2 saatten fazla zaman var. :o

Su anda Kanyon alisveris merkezinde Kitchenettedeyim, acilistaki havayi alamadim ama :( olsun, yemek yiyip stada gececegim artik, metro ile nasil gidiliyordu tam olarak?

4. Levent --> Sanayi Duragi --> Arena

Degil mi?

timblnt Bulent Timurlenk

Ağustos'ta yüksek ihtimalle oynanacak ancak yeri (İspanya da olabilir) günü ve saati belli olmayan hazırlık maçı: Galatasaray-Napoli

Seref reiste söylemisti bunu. :) Dogru haber

Su anda Kanyon alisveris merkezinde Kitchenettedeyim, acilistaki havayi alamadim ama :( olsun, yemek yiyip stada gececegim artik, metro ile nasil gidiliyordu tam olarak?

4. Levent --> Sanayi Duragi --> Arena

Degil mi?

hmmm

bilmiyorum :D yoldan gecene sor herkes bilir :D

Ya şu Rahe farda mı ne o kanalı Digi'den ayarlayabiliyor muyuz ?

son 2 saat 5 dakika.Dakikalar saat gibi geliyor:sad007:

bu ne abi yaa saatler cok yavas ilerliyor..

Geri
Üst Alt