Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

sadece hazirlik maci ama acayip heyecanliyim

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Liverpool'un İstanbul'a geldiğini duyan Hakan Arıkan geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma kaldırıldı :D

Liverpool'un İstanbul'a geldiğini duyan Hakan Arıkan geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma kaldırıldı :D

mısır boğazıma kaçtı boğuluyodum :lol: hahahah yerlerdeyim

Link istemek ve imaa etmek yasaktır

liverpoolin ilk 11 i ne?
Galatasaray Kadrosu: Aykut, Ujfalusi, Servet, Gökhan, Hakan, Kazım, Sabri, Selçuk, Melo, Arda ve Elmander.

Liverpool Kadrosu: Doni, Jack Robinson, Jamie Carragher, Daniel Ayala, Martin Kelly, Maxi Rodriguez, Alberto Aqulani, Poulsen, Conor Coady, Joe Cole, David Ngog

Liverpool getirmemis yeni transferlerini sanirim? Bebeleri oynatmazlar umarim.

GSTV kamp raporu veriyorlar...............

GSTV'den vereceklermi maci?>

Pinar argun mudur nedir.. Fatih Terim uzun yillar sonra ilk defa Galatasaray taraftarinin önüne çikacak diyor.. Ulan Almanya'daki taraftarlar Lecce taraftari miydi ?

Benden size tavsiye hiç linkle falan uğraşmayın 2-3 TL verip dev ekranda izleyin bu maç kaçmaz ;)

kimsein 2-3 lirayı sorun edecegini sanmıyorum ama cogu yerde d smart bulunmuyor. bızım cıvarda hiç yok mesela avrupa maclarını fılan ızleyemıyoruz hele hazırlık macı ımkansız neredeyse.

Galatasaray Kadrosu: Aykut, Ujfalusi, Servet, Gökhan, Hakan, Kazım, Sabri, Selçuk, Melo, Arda ve Elmander.

Liverpool Kadrosu: Doni, Jack Robinson, Jamie Carragher, Daniel Ayala, Martin Kelly, Maxi Rodriguez, Alberto Aqulani, Poulsen, Conor Coady, Joe Cole, David Ngog
Onbirler kesin mi?

GSTV yi online izlemek mümkünmü?

Ben disarida bakacagim maci.

Atkilar online Store´a gelecekmiymis?

Suan tükenmiste.

Ayhan yok ya inanamıyorum.

Geri
Üst Alt