Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

kimsein 2-3 lirayı sorun edecegini sanmıyorum ama cogu yerde d smart bulunmuyor. bızım cıvarda hiç yok mesela avrupa maclarını fılan ızleyemıyoruz hele hazırlık macı ımkansız neredeyse.

valla bizim burdaki her Lig tv olan her kafede D-Smart'ta var :)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

arena'da taraftarinin önüne cikiyor dedi. yanlis anliyorsunuz.

Beyler maci veren baska kanal yokmu, bu mac kacmaz

İMPARATOR İMPARATOR İMPARATOR FATİH TERİM diye inletmeliyiz tt arenayı :)

GS Tv'nin facebook'ta yayını vardı bide beyler onu da rica etsem :D

beyler kussura bakmayın tamamını okuyamadım link sormak yasak mı? hiç yaptığım şey değildir ama malum gurbete düştük

Yahu sabri yine mi ortasaha? Yeter yeter.Arshavin falan gelirse de selçuk oynamaz sabri oynar Allah bilir.

niye? sen kimsinde banlayin diyorsun?

estafurullah. yasal da olsa link istemek yasak diyorda sayın moderatörlerimiz. bende naçizhane laf dokundurdum kendilerine... sizinle alakası yok kardeşim. :)

Geri
Üst Alt