Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

ist dışıdna olanlar araştırsın hemen hemen çoğu ilde otobüs kaldırıyor ultraslan grupları hem yeni arkadaşlık edinmiş olursunuz yollar sıkıcı olmaz sohbetler felan ;)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

neden olmasın merak etme tribünde insan yalnız olmaz çok iyi arkadaşlıklar çıkar denemye değer

18 i bekle o zaman yapacak birşey yok :/ hem 4 saat yolculuk diyon ben otobüsle geliyorum 12 saat yolculuk çekecem arma için ;)

12 saatte dönüş var etti 1 gün :S

18 bi gireyim, okulu da bitirdiğim zaman gelirim. Tabi param olursa.:D

Zaten oraya vardığım zaman forum'dan bir çok insan olur yalnızlık hissetmez insan seninde dediğin gibi.

Bildiğin kale arkası tribün işte abi. :)

Sahaya ilk girdiğinde Wembley'e girmiş gibi olabilirsin, dikkat.Ben 10 dk konuşamamıştım ilk defa girdiğimde stada.

Abovv :D Ben de ilk kez gidecem, askerdeydim gidememiştim... Batı üstten nasıl görünür acep :D

ben antalya ua ile geliyorum gidiş geliş bilet dahil 120 tl 50 60 tl de harcasam 170 180 tl ye maça gitmiş gelmiş olacam kışında gidicem derbiye

Kewell gelmeyecek mi :sad007:

Muslera takıma katılmadığına göre kadro şöyle olmalı

Baros

Arda --------- Elmander --------- Kazım

Selçuk -------- Melo

Balta ---- Servet ---- Ujfa ---- Sabri

:(:(:(

ya arkadaş şu takıma kazım olmaz ya olmaz !!

uttax.jpg

liverpool taraftarı biletleri bitirmiş :)

GERRAAAAAARD. NE OLUR GERİ DÖÖÖN. Sensiz yapamıyom. :(

arenaya kendi arabası ile giden oldu mu hiç stada yakın park yeri var mı acaba stad parkı için üyelik gerekiyor herhalde

1.5 saat bekledikten sonra nihayet batıdan aldım biletimi. Bugün tükenir herhalde biletler, öyle gözüküyor.

Muslera takıma katılmadığına göre kadro şöyle olmalı

Baros

Arda --------- Elmander --------- Kazım

Selçuk -------- Melo

Balta ---- Servet ---- Ujfa ---- Sabri

:(:(:(

Twente maçından ders çıkaran ve İnter önünde bunu gösteren F.T imkanı yok böyle bir kadroyla çıkmaz bu dakkadan sonra.Şu 4-42 sevdasından vazgeçsek artık.Bi juventusta bi bizde kaldı bu sevda:)

ulan bizim biletlerin hepsi her kategoride satışa biletler nasıl tükenicek

Edit : 40 liralık biletler tükenmiş bulunmakta

Bu lig tvde total futbolda bi adam vardı,bjk li adını şu an çıkaramadım o şerefsizde ordadır kesin.

Ali Ece de ismi, ne şerefsizliğini gördün adamın?

Ayıptır.

biletler tükenmez ya max 40.000 kişi olur

Beyler 3. kattan stadın nasıl göründüğü video,foroğraf falan var mı?

40 TL'lik biletler satışa çıkar çıkmaz bitti. Ben biletimi aldığımda 60 TL'lik baya bilet vardı ama feci de bir kuyruk vardı. En azından 60 TL'likler de bugün tükenir.

kategori 2 deki 225.blok tükenmiş :animation:

Geri
Üst Alt