Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Bence vazgeçmediği Servet-Sabri-Selçuk-Kazım-Arda yı tutup yanlarına geçen maç fazla oynamayanları yerleştirecek. Şöyle bir 11 le başlayabilir:

Ufuk

Sabri Semih Servet Çağlar

Yekta Selçuk Culio

Kazım Arda

Baros
Ujfalusi ??

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Bence İnter maçındaki savunmayı yine deneyecektir.

Bence denemelidir de .. Bir istikrar yakalanmalı orada. Hoş Gökhan Zan ve istikrar aynı cümle içersinde kullanıldığı zaman biraz inandırıcılığını yitiriyor ama inşallah bu sene öyle olmaz :o

Terim, İnter maçında iyi giden kadroya çomak sokmaz. Ayhan(Melo) değişkliği olur.

Ah be Cimbomum ne büyük bi askmis bu. :)

Sevgiliden ayrildim senin ugruna, zaten kötüydük, bide bu maci izlemiceksin GS'ye benden cok deger veriyosun diyince dayanamadim bitti.

Ölüm varmiiiiis korku varmiiiis :)

Lfc tv yasal bir sekilde izlenebiliyor mu?

Antrenman resimlerinden görebiliyorsunuz zaten kimin oynayacagini.

Herkesi göremedim, ama gördüklerim:

Kazim,Arda,Servet,Ujfalusi,Selcuk,Melo,Sabri, Baros (beyaz shirt)

o pankarti astirmazlar yarin büyük ihtimal

.

Ayrıca İngiliz anlamaz ki o pankartı.Şöyle Liverpool için de ,bizim için de anlam taşıyan Ulubatlı Souness pankartı çok iyi olurdu.Galatasaray taraftarı için Liverpool her zaman özeldir.

Onur Yılmaz@

Gökhan Zan'da var. Galiba İnter maçının kadrosu çıkacak.Melo onbirde olacak.Ayhan yeşilde:D

Geri
Üst Alt