Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Aslında Doğu ve Batının alt tribün biletlerinin fiyatlar biraz daha cazip yapılabilirdi.

Sonuçta hazırlık maçı 10 liradan 5 bilet satacağına 5 liradan 10 bilet satıp aynı gelir yakalanabilirdi.

Dolu tribünlere oynamak vardı :o

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Bu yıl evet staddtan alabilirsiniz diye bir duyuru var Biletix sitesinde, ama riske etme, başa bir yerden alabiliyorsan al.

Biletix ile görüştüm.

Telefon veya İnternetten almış olduğumuz biletleri bugün stad önünden teslim alabiliyormuşuz...

bu ahsam 50.000 GS TTarnada gormezsem ,yonetim hic transfer yapmisin...............!!

Biz avrupada yasayanlar yanalim GS askinlan,turkiyedeki taraftar otursun evde.........

Bizim forumdan maça gidenler toplu fotoğraf çekmeyi unutmasınlar. :)

maçlar bu kanalda yayınlancakmış..

Al Jazeera Sport +1

Digi Sport + (Hungary)

Euro Futbol

LFC TV (aylık 3pound ödemek gerekiyormuş.burdan zor.

Sport TV1

Sport.Ro

YES Sport2

Nerede oldugumuzu bulursak tamam, ama ben ya dogu ya da batidayim, henuz bilmiyorum, Ist'te ogrenecegim :D

aynen oyle, bilet bu oglenvakti elime gececek buyuk ihtimalle 18:00 stat yakinlarinda olurum :)

TT Arena' ya ilk gidisim olacak :D

Bugün Ardanın günü olsun göstersin kendini..

Tüm sınırları zorlamama rağmen gidemiyorum maça :( Çok üzgünüm.

Oturup maç saatini heyecanla beklemekten başka çare yok.Gel şimdi saati 21.00 et :/ Geçmez bugün.

Güzel olacak bugün güzel.

Ben de ilk defa gideceğim stada umarım dolar tribünler.

Saat 16.00 gibi çıkmak lazım evden.Hadi yahu,geçmiyor zaman.

Stadın zemini ne durumda acaba?

Ben beğenmedim bu pankartı,ortamı daha fazla germekten başka bi işe yaramaz,inter maçındaki pankart hem anlamlı hemde çok güzeldi.

"Bu kagit Almanya´da Galatasaray-Inter macinda birisi yapmis. Pankart felan degil. 1X1 metre kagit üzerine cizmis. Pankart degil!"

Twitter

Bahsi geçen pankart. yfrog Photo : [url]https://yfrog.com/h469r1j Shared by Fero29[/url]

Bu macta Kazim golunu atacak.........icime dogudu :) :)

5-6 aydır kullanmıyordum D-Smart durduk yere kanalları şifrelemiş.Mail attım şimdilik cevap gelmedi.Olmazsa akşama doğru arayıp kanalı açtıracağım.Benim durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

arkadaşlar gidenlerle ilgili bir başlık var mı?

Geri
Üst Alt