Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Taraftar bence o kadar etkili degildi.. Her zaman daha iyi olabilir.. Dünyanin akustigi en iyi stadi orasi.. Biraz etkili tezahuratlar söylemeleri lazim.. Yine 60. dakikalarda falan basladilar Samanyolu'na, Nevizade'ye.. Takim hücuma çikiyor, arkadan Sen varya sen söylüyorlar :D

ya seyirci tek tezahurata baglamis gidiyor. cimbomum benim birciik sevgilim. ya bu nasil bir tezahurattir. en sevmedigimi diyebilirim. daha bole motive edecek hareketli biirseyler solenmeli bence.

Bende sizler gibi eleştirirdim ama o ortamda o gayet iyi gidiyor

Her tezahuratin söylemesi zevkli oluyorda, bizim zevk almamiz, eglenmemiz önemli degil.. Futbolcular gaza gelmeli, ben o tezahuratla gaza geleceklerini pek sanmiyorum valla :D

285303_10150327501762174_131915917173_9404128_1854327_n.jpg

:tiphat:

Bende sizler gibi eleştirirdim ama o ortamda o gayet iyi gidiyor

Her tezahuratin söylemesi zevkli oluyorda, bizim zevk almamiz, eglenmemiz önemli degil.. Futbolcular gaza gelmeli, ben o tezahuratla gaza geleceklerini pek sanmiyorum valla :D

Takımımız bugün hangi sistemle oynadı? 4-3-3? 4-5-1? 4-4-1-1? 4-2-3-1?

4-3-3 oynadık bugün. Tıpkı İnter maçında olduğu gibi. Melo, Selçuk ve Sabri orta üçlüsüyle başladık maça. Fatih hoca 4-3-3 oynatmaya devam edecek galiba. Yalnız bu düzende Sabri'nin yerine yaratıcılığı daha yüksek bir adam lazım.

Liverpool'un bizim gibi stoper ve sol bek sorunu var. Poulsen'i iyiki almamisiz cok berbat bir oyuncu. Liverpool Carragher, Meireles, Gerrard , Suarez, Adam ve Downing ile bunun daha iyisini oynayabilir ama bizim takimda cok kaliteli.

Keske Liverpool en iyi kadrosu ile karsimiza ciksaydi. Biz iyi oynadiktan sonra rakip oyuncular onemli degil. Selcuk verdigi paslari her turlu rakibe karsi verir. Arda bunun daha iyisini kesinlikle oynar. Melo takima alistikca daha iyi oynar. Sabri ve Kazim bugunki gibi yardirir. Baros yine gollerini atar. Onemli olan bugun kaliteli bir kadro kurma yolunda emin adimlarla ilerledigimizin yoksayilamayan bir gercek oldugu.

Ahanda döndüm maçtan. İyi geceler cümleten.

yekta sakat mi? niye oynamadi?

Peki abi bu fatih terimin standart sistemimiydi? yoksa bu sistemi ilk defamı deniyor?

FT nin kafasinda net bir sablon yoktur. Elindeki adamlara ve karsindaki takima gore taktik belirler. Ujfalusi de bu potansiyeli gordum ama sol taraf aksiyor. Ortasaha gayet uyum sagladi. Sol tarafla defansin ortasina bir cozum bulursak acaip super bir takim oluruz. Ya bizim stoperlerde hava topu die birsey yok. Bir pozisyonda ANdy Caroll 4 kisinin ustunden yukselip topa kafa cakti allahtan disari cikti. Bole olmaz. 2 stoperin o pozisyonlarda o toplara vurdurtmamasi lazim. Hakan'in mental sorunlari var. Degil maca kendini genel anlamda futbola konsantre edemiyor gibi geldi. TErapi felan gormesi gerekli acilen.

4-3-3 oynadık bugün. Tıpkı İnter maçında olduğu gibi. Melo, Selçuk ve Sabri orta üçlüsüyle başladık maça. Fatih hoca 4-3-3 oynatmaya devam edecek galiba. Yalnız bu düzende Sabri'nin yerine yaratıcılığı daha yüksek bir adam lazım.

Eğer bu sistemle devam edilecekse, eboue transferinin yapılmasına luzum yok. servetin yanına bir stoper lazım. Ujfalusi sağ bekde çok iyi. perezden sonra ilk defa sağ bek'in böyle çalışkan olduğunu gördüm. dediğin gibi sabrinin yerine yaratıcı teknik ve dikine oynayabilen bir orta saha daha lazım. ve en önemlisi Sol bek'inde değişmesi lazım.

Maçın tamamını izleyebileceğimiz bi site bilen var mı?

Klasik 4-3-3 dizilimi degil ama. Surekli atakta oldugumuz icin ole gorunuyor. Ama normalde (hucum disinda) Arda ile Kazim ortasahaya daha yakin oynuyorlar. TAm ileri ucludeki forvet gibi degiller. O yuzden klasik 4-3-3 diyemeyiz. Dedigim gibi tam anlamiyla hucumda 4-3-3 donen 4-5-1 dizilimidir bu.

maç özeti var mı acaba

bu arada sedat doğan bişeymi demiş ?

yekta sakat mi? niye oynamadi? kadroda varmiydi?

Eğer bu sistemle devam edilecekse, eboue transferinin yapılmasına luzum yok. servetin yanına bir stoper lazım. Ujfalusi sağ bekde çok iyi. perezden sonra ilk defa sağ bek'in böyle çalışkan olduğunu gördüm. dediğin gibi sabrinin yerine yaratıcı teknik ve dikine oynayabilen bir orta saha daha lazım. ve en önemlisi Sol bek'inde değişmesi lazım.

Neden o bolgede SAbri'de istrar ediyor anlamis degilim. Daha Yekta var, Culio var, Ceyhun var. Onlara da sans verse ya? Real macinda gercek kadromuza en yakinini goruruz buyuk ihtimalle.

Geri
Üst Alt