Seri'yi begendim. Sekidika oyuna girerse atabilecegi pas istasyonu sayisi artar. İki kanatta da arkaya sarkan adamimiz olmadigi icin bi turlu tehlike yaratacak pas cikartamiyor.

Taylan'i hocanin onde kullanmasinin sebebi rakibe basmasi. (Seri top dagitici, Lemina supurucu) Taylan Omer ve hatta zaman zaman Falcao cok guzel alan daraltiyor. Ozellikle ilk 15 dk filan defanstan top cikartamadi rakip.

Feghouli frikigi guzel kullandi, gelisine topa da cok iyi vurdu ama onun haricinde etkisiz.

Marcao gayet iyi.

Saracchi mac temposunu yakalayinca baya efektif bi oyuncu olur. Ozellikle zor durumda cat diye adami indirmesine bayildim. Taclari da Nagatomo'ya gore cok daha verimli ve hizli kullaniyor.

Linnes yuzde yuzluk pozisyonu muazzam onledi. Lakin mac temposu eksikligi sebebiyle epey etkisiz ve top almaktan kaciyor.

Okan kumas cok iyi. F/P orani muazzam bi transfer oldu.

Ben takimin istegini ve o onde alan daraltmayi cok begendim. Bu takima Onyekuru katilinca ve Fegh biraz toparlanirsa -ki boyle oynayacaksa Sekidika oynasin herif yuzde yuz fit ve hazir- bu takimdan bir seyler olur gibi.

Antalya'da ne güzel hava var. Keşke orda olsaydım.

Emin mac baslar başlamaz güzel mudahalelerde bulundu

Belhanda girdi, zor tuttum kendimi TV yı kapatmama için

Ulan satın artık bu çakma arabı

Emin 2dir fizigiyle top kazandırdı

Ne gerek var bütün takimi değiştirmeye ya...

Sanki yazın sezon başı, ilk maç......

Geri
Üst Alt