- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
Maşallah
Saol arif pozitif bişey dediğini varsayıyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah
Aynen rts. En azindan berat luṣ aralarinda ki en hazir olani. Kadroda olmayi hak ediyorduAl bak Arda girdi mis gibi demiştim sanaZüğürt tesellisi benimkiside .Sen çağrıyı adayı vb görmek istiyordun aslında.
Hasret kaldık.Bizim taraftar genç yetenek çıkmasını da çok seviyor
buraya 35 falan harcadık galiba yaw.Jelert Cuesta Frankowski Yusuf Ahmet absolute kereste
Nelson Köhn Zanolo not really kereste ama gitse daha iyi
buraya 35 falan harcadık galiba yaw.
Sana Arda dedim.Kisa gün karı onunla mutlu ol.Resmen isildadi.Suna inanıyorum kendisine güvenen genç oyuncu bir şekilde kendisini gösterir.Efe geçen Ztk maçında kaleciyle karşı karşıya o golü atsa şuan çok farklı konumdaydi.Haksizmiyim.Sohbetin içinde teşekkür ederim buarada.Aynen rts. En azindan berat luṣ aralarinda ki en hazir olani. Kadroda olmayi hak ediyordu
Yusuf mesela ne yapti da kadroda hala? Ha dogru 6m ödendi..
Yaşını hiç göstermiyorsun hayricim o yüzden maşallah dedim.Saol arif pozitif bişey dediğini varsayıyom
Rts arda zaten kadroda olacaktir ondan suphem yok. Onun disinda hicbir gencin olmamasini elestirdimSana Arda dedim.Kisa gün karı onunla mutlu ol.Resmen isildadi.Suna inanıyorum kendisine güvenen genç oyuncu bir şekilde kendisini gösterir.Efe geçen Ztk maçında kaleciyle karşı karşıya o golü atsa şuan çok farklı konumdaydi.Haksizmiyim.Sohbetin içinde teşekkür ederim buarada.
Bkz.Arda.
Hadi ordan ciddi misinEwt üstad
Yalnizliktan tik olustu tek gözümü kirpmaya basladim
Sokakta yürürken, markette vs yanlis anlasiliyorum
Maç özeti var mı reisler?