Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Cagliari | MS | 23 Temmuz | S Sport+

Al bak Arda girdi mis gibi demiştim sana:)Züğürt tesellisi benimkiside .Sen çağrıyı adayı vb görmek istiyordun aslında.
Aynen rts. En azindan berat luṣ aralarinda ki en hazir olani. Kadroda olmayi hak ediyordu

Yusuf mesela ne yapti da kadroda hala? Ha dogru 6m ödendi..

arda'nın eksiği yok bence şüpheye düşüren bir tek şey var ofsayt taktiğini çok uğraşıyor iyi bir şey muhtemelen çünkü çevre kontrolüne çok kafa yoruyor gibi duruyor...

Aynen rts. En azindan berat luṣ aralarinda ki en hazir olani. Kadroda olmayi hak ediyordu

Yusuf mesela ne yapti da kadroda hala? Ha dogru 6m ödendi..
Sana Arda dedim.Kisa gün karı onunla mutlu ol.Resmen isildadi.Suna inanıyorum kendisine güvenen genç oyuncu bir şekilde kendisini gösterir.Efe geçen Ztk maçında kaleciyle karşı karşıya o golü atsa şuan çok farklı konumdaydi.Haksizmiyim.Sohbetin içinde teşekkür ederim buarada.
Bkz.Arda.

Sana Arda dedim.Kisa gün karı onunla mutlu ol.Resmen isildadi.Suna inanıyorum kendisine güvenen genç oyuncu bir şekilde kendisini gösterir.Efe geçen Ztk maçında kaleciyle karşı karşıya o golü atsa şuan çok farklı konumdaydi.Haksizmiyim.Sohbetin içinde teşekkür ederim buarada.
Bkz.Arda.
Rts arda zaten kadroda olacaktir ondan suphem yok. Onun disinda hicbir gencin olmamasini elestirdim

Misal efe de gayet iyi oynamisti, oda olabilirdi kadroda ve tabiki berat luṣ

Ada daha cok genc onun zamani var cagri pek isik vermedi kiralanmali vs

Est rts ne demek. Hepimiz gsnin iyiligi icin burda tartisiyoz/sohbet ediyoruz

Okan Buruk yönetiminde ilk defa yaz kampini cok iyi geciriyoruz. Takim fisek gibi. Gecen sezon biraktigimiz yerden devam ediyoruz anlasilan.

Rahatladim

1753302625313.webp

12 kişi oynamanın avantajlarını görüyoruz. okan hoca şu işi 2 sezon önce keşfetse avrupa'da da o büyük rezillikleri yaşamayabilirdik. neyse en azından bu ara lig kaybetmedik, geçmişe mazi diyelim.

Cuesta > frankowski

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arda kardeşimin yükselişini osimhen transferi kadar keyifli takip ediyoruz. umarım çalışmaktan hiç vazgeçmez.

Geri
Üst Alt