Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Strasbourg | MS | 26 Temmuz | S Sport+

Sallai nin hırsına bak yemin ederim Macar Barış Alper. Satılması teklif bile edilemez. Sagbeke de gerek yok

On alan presini takım olarak çok iyi geliştirdik. Belkide Avrupa'da dahi bizim gibi on alan presi yapan yoktur

Sara'nın o pası atmaması evet skandal da yani zaten her daim aldığı topta pas atan bir adam. O pozisyonda kendi denemek istedi, hazırlık maçı en nihayetinde.

Sadece denememesi gerekiyordu.

Sara gecen sezonun ikinci yarisindan beri 5 milyonluk top oynamiyo. 20 milyon verdigin adam o asisti yapicak abi.

Sara'nın orada pas atıp atmaması değil mesele. Hazırlık maçıdır, dener. O ayrı konu. Sara'nın bencillikle ilgili bir derdi yok. Veya long ball atabilen adam orada o pozisyonu görmüyor değil. Gereksiz de olsa kendi denemek istedi.

Asıl mesele Sara'nın Norwich'te yaptığı gibi uzaktan bam güm şutlarını çıkartabilmesi lazım.

Bunu yapamıyorsa bu yeterince çalışmadığını gösterir ve gün geçtikçe potansiyelinden uzaklaşır
Bizim tam tersine potansiyeline ulaşmak için ekstra çalışan Sara'ya ihtiyacımız var. Bu para bu yüzden verildi.

Biriniz bana yardımcı olun da ben de izleyeyim.

Hatipoğlu: "Durun ben geldim"

1000130963.webp

eski günleri düşünüp herkes sallıyor ama Ahmed Kutucu da iyi oynuyor şuan

Geri
Üst Alt