Maç performanslarını transferle ilişkilendirelim.
Hamit'in temposunun bek oynamayı kaldırmayacağını söylemiştim, sağolsun gösterdi bize, bitik resmen, bizim beklerimiz çabuk olmalı ki stoperlere yardımcı olsun, kademeye girsinler... Gidip gelme olayına girmiyorum bile, şu takım karşısında bile Hamit'in ne durumlara düştüğünü gördük.
Tarık şart, olmaması için hiçbir neden görmüyorum, Fener transfer yapmıyor, Beşiktaş'ın parası yok, bize kaldı oyuncu. Gerekirse sol bekte de değerlendirebiliriz ki sol beke bir alternatif göründü Emre Tosun, gerçekten duruşunda bile futbolcu havası var, altyapıdan oyuncuları bazı genç arkadaşlarımız gibi süperstar olarak değerlendirmem, gerçekten birşey görmedikçe üstüne de düşmem ama bu çocuk sanırım 40 yılda bir altyapıdan çıkan oyuncu tanımına uyacak.
Birhan'da da benzer ışıklar vardı orta saha için (ne yapması gerektiğini, nasıl basit oynaması gerektiğini biliyor). Emre Can Coşkun'u pek tutmazdım, hafif bir Emre Güngör havası var, çok mücadele ediyor, müdahale etmek için çok can atıyor ama bu başını yakabilir ileride, her hamlesi tutacak diye bir kural yok. Zamanlamayı bilmeli...
Maçın gizli kahramanı Umut Gündoğan'dır. Resmen Ceyhun'la falan uğraşacağına ikinci yarı şu çocuk üstünde dursak Selçuk'un triplerini çekmeyecekmişiz belki. Daha çok şey bekliyorum, o çabuk oyunu, ara pasları, akıllı çıkışları...
Hayal kırıklığı, Umut Bulut ve yerine giren Berk İsmail Ünsal'dır. Yerli forvet transferi de şart.
Koray'dan da daha iyisini bekliyorum.
Şimdilik bu kadar diyelim.