Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.367
- 14.070
- 1.498
Ama transfer lazım barış giderse 2 kanat 1 10 numara forvet yedeği 4 net isim lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lesley aldılar ya 10+4 var başkan öyle diyo. Siz kimsiniz ki transfer istiyonuz. 4 senedir şampiyonlarmış. Oshimeni almışlarmış. Öyle diyo sayın Galatasaray başkanı. Siz çok şımardınız diyo. Hatta kibir yapıyor. Lütfen transfer filan istemeyinSara duran top haric ne hucum.ne savunma gormedim bile macta.. Toreira da takiliyor oyle .. Abi bizim bu orta sahayla sampiyon olmamiz soz konusu bile degil ..
Saydığın adamlardan Lemima haricinde oynanan oyuna etkisi olmaz. O da maçı iştahlı oynarsa. Bariz şekilde ön taraf ve orta saha sorunlu. Top tutup top çeviremiyoruz.Singo davinson jakobs lemina ve baris yok
Ama takımın ilk 11e 4 transfer ihtiyacı vardı zaten
Kesinlikle ki sonuna kadar haklı, misal sane prime döneminde olsa o da yapardıHerşey para değil, adamın hedefleri var ve bu yaşta keşke bizim takımda olsa diyebilecek elit takımlar var. Birşey olsa da Osimhen ayrılmak istesin diye bekliyorlar.
Bizim bir forvete 20 milyon Euro maaş verip sirf Ligde gol kralı olsun diye oynatma lüksümüz yok. Bir hedef koyacaksın, Avrupa'da başarı, üç kulvarda ilerleyen bir takım olmayacaksa Osimhen niye var her şeyi bu adamdan mı bekleyeceğiz?
Bu adam sorun çıkarabilir eğer Yönetim böyle tembel ve lakayt davranmaya devam ederse.
4 le bitse iyien az 4 kilit transfere ihtiyacimiz var.
Kadroda Bruno Fernandes mi varOha sara da zayıflamış gibi duruyor enteresan bu herifi 10 numarada
Normalde de oynayamıyor kiSallai nedense bugun bekte oynamiyor sag taraf hep boş
Dusunuyorum etkiler mi taraftar muhabbeti o kadar diye ama sanki transfer vs harici oyuncularin yonetim ile derdi var gibi.Yönetimin tavrı taraftara ve dolaylı yoldan takıma da yansıyor doğal olarak. Tüm sinerji yok oldu