Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Ama transfer lazım barış giderse 2 kanat 1 10 numara forvet yedeği 4 net isim lazım

Oha sara da zayıflamış gibi duruyor enteresan bu herifi 10 numarada oynatan

Sara duran top haric ne hucum.ne savunma gormedim bile macta.. Toreira da takiliyor oyle .. Abi bizim bu orta sahayla sampiyon olmamiz soz konusu bile degil ..
Lesley aldılar ya 10+4 var başkan öyle diyo. Siz kimsiniz ki transfer istiyonuz. 4 senedir şampiyonlarmış. Oshimeni almışlarmış. Öyle diyo sayın Galatasaray başkanı. Siz çok şımardınız diyo. Hatta kibir yapıyor. Lütfen transfer filan istemeyin

Herşey para değil, adamın hedefleri var ve bu yaşta keşke bizim takımda olsa diyebilecek elit takımlar var. Birşey olsa da Osimhen ayrılmak istesin diye bekliyorlar.

Bizim bir forvete 20 milyon Euro maaş verip sirf Ligde gol kralı olsun diye oynatma lüksümüz yok. Bir hedef koyacaksın, Avrupa'da başarı, üç kulvarda ilerleyen bir takım olmayacaksa Osimhen niye var her şeyi bu adamdan mı bekleyeceğiz?

Bu adam sorun çıkarabilir eğer Yönetim böyle tembel ve lakayt davranmaya devam ederse.
Kesinlikle ki sonuna kadar haklı, misal sane prime döneminde olsa o da yapardı
Bu adamlari boş laflarla kandıramazsın heleki bu yaşta
Bence osi gidisattan hic memnun degil hatta hoca ve oyun anlayışından da bence. Çünkü osi aptal degil baris ve kendisi disinda kimse koşmuyor
Ucl icin hedef koyacak takım olmazsa osi gitmek istiyorum der

Bu takımın en büyük hücum gücü Osimhen sonrası BAY ve sezon açılışına 10 gün kala satışı konuşuluyor. Hadi çok iyi teklif geldi diyelim, yerine gelecek isim çoktan hazır olmalı. Bizde şu an hazırı geçtim yakın bile değil kimse.

Başkan desen taraftara işimi öğretmeyin 4 senedir şampiyon oluyoruz diye kibre bürünmüş.

Dağıldığımız bir sezon sonrası Osimhen de gitmek isterse kimse şaşırmaz.

Takim iki pas yapamıyor, top ayağımızda o kadar az kalıyor ki osimhen ve yunus pres yapmaktan sıkıldı

Futbola ara vermek lazım ara sıra kafa yoruyor keşke ABD de yaşayıp soccer takip etseydik

Tv100'e bak lan trt denilen yıllarını yayın işine vermiş kanala tur bindiriyor.
Ay ben şok

Valla malesef başkan dursun transferden sorumlu yönetici abdullah hocada yönetimin yılmaz savunucusu okan olunca durum bu ama Allahin izniyle en kötü sezin sonu bu 3 ünden de kurtulmaz gibi

Sezon bittigi gibi agir revizyon lazim oldugu belliydi. Bir avuc ilk 11e yakin oyuncu satip, 10 no ve yedek forveti haric, o giden adamlarin yerlerine tas gibi hirsli ve motivasyonu yüksek olan adamlar almaliydik

Yönetimin tavrı taraftara ve dolaylı yoldan takıma da yansıyor doğal olarak. Tüm sinerji yok oldu
Dusunuyorum etkiler mi taraftar muhabbeti o kadar diye ama sanki transfer vs harici oyuncularin yonetim ile derdi var gibi.

Belki icardi sureci kotu yonetildi uzerine o ufak vergi muhabbeti oldu, net bir moda girilmemis "meh" hava var.

Osinin golde hepsi sevindi baya hazirlik macina ragmen ama kulubeye kamera donuyor herkesin surat yerde.

Geri
Üst Alt