Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Lesleyi neden aldın olan buruk.Bir gram utanmanız yokmu sizin..Yenimi görüyorsun yetersiz olduğunu
Normalde leminadan çıkıp, onyedika 9 milyon iken almak lazımdı. Lesley de almazdık böylece. Ama planlama yok. Onyedika gibi adamı 9 milyona kaptırdık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen senede böyleydik

Bakmayın siz bir juventus bir de Liverpool maçları göz boyadı

Onda da Deplasmanlarda herşey ortaya çıkmıştı zaten

Bu takım komple değişmeli

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de, geçen sezon fb 4 yılın en kötü topunu oynadığı için şampiyon olduk.

Ilık ılık Dursun Özbek transferler nerede diye bağıracağınıza istifa diye haykırın.

Alperinde söylediği gibi esas buyuk tepki osi den gelir ,hic acımaz hocaymis baskanmis

Geçen sezondan beri söylüyorum önce okan buruk gitmeliydi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

apokerim can yakmış
yakmaya devam edecek allahın aslanı
hayatında top görmemişler klavyeden sallasın

Takım miadını doldurmuş. Osi Sane Uğurcan Barış harici 7 net 11 oyuncusu transfer edilmeli.

Geçen senede böyleydik

Bakmayın siz bir juventus bir de Liverpool maçları göz boyadı

Onda da Deplasmanlarda herşey ortaya çıkmıştı zaten

Bu takım komple değişmeli

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak yemin ediyorum shaktar gibi böyle kutu gibi stadlarda 1 sezon 5k seyirciyle avrupada 100 maça cıksak max 2 tanesini falan kazanırız, ıslığı ve arena'yı o kadar göz ardı ediyor ki insanlar kaliteli bir kadromuz ve oyunumuz gerçekten yok. Mesala arena da bayern'in liverin ağzına sıçarsın gidip bir tane kuzey takımına tekme tokat yenilirsin. Devler bizim kadroya değil çoğunlukla gerçekten atmosfere yeniliyorlar bunu hiç şüphesiz söylüyorum o kadar belli ediyor ki kendini.

apokerim 5 senedir sezon başı yalpalar, geç form tutar ondan sonra sezon sonuna kadar istikrarlı şekilde oynar

siz 4-5 senedir izlediğiniz topçuyu hiç mi tanımadınız be

Geri
Üst Alt