Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.667
- 73.208
- 5.188
Adalet ve liyakatın olmadığı her yapı çökmeye mahkumapokerim 2 sezon önce yedek olmaya başlamalıydı hala yerine biri alınmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adalet ve liyakatın olmadığı her yapı çökmeye mahkumapokerim 2 sezon önce yedek olmaya başlamalıydı hala yerine biri alınmadı
reis adam 2 mac oynadıLesley e verilen şans nhaga ya verilse daha farklı olurdu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normalde leminadan çıkıp, onyedika 9 milyon iken almak lazımdı. Lesley de almazdık böylece. Ama planlama yok. Onyedika gibi adamı 9 milyona kaptırdık.Lesleyi neden aldın olan buruk.Bir gram utanmanız yokmu sizin..Yenimi görüyorsun yetersiz olduğunu
Şahan elelstiriyor diye laf edenler bile vardı buralarda
30luk lesley var işte ne güzel aldıran düşünsün.
Ben mi sen mi yav, barut gibi ates ediyorsun nobetteal abi bi snickers ye
Bence de, geçen sezon fb 4 yılın en kötü topunu oynadığı için şampiyon olduk.Geçen senede böyleydik
Bakmayın siz bir juventus bir de Liverpool maçları göz boyadı
Onda da Deplasmanlarda herşey ortaya çıkmıştı zaten
Bu takım komple değişmeli
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takıma 5 tane 11 oyuncusu lazım yedekte 2 tane alsan yeter.Gram sezonu istiyorsa bu takım sabaha sol stoper ve merkez orta saha indirmeli
Bak yemin ediyorum shaktar gibi böyle kutu gibi stadlarda 1 sezon 5k seyirciyle avrupada 100 maça cıksak max 2 tanesini falan kazanırız, ıslığı ve arena'yı o kadar göz ardı ediyor ki insanlar kaliteli bir kadromuz ve oyunumuz gerçekten yok. Mesala arena da bayern'in liverin ağzına sıçarsın gidip bir tane kuzey takımına tekme tokat yenilirsin. Devler bizim kadroya değil çoğunlukla gerçekten atmosfere yeniliyorlar bunu hiç şüphesiz söylüyorum o kadar belli ediyor ki kendini.Geçen senede böyleydik
Bakmayın siz bir juventus bir de Liverpool maçları göz boyadı
Onda da Deplasmanlarda herşey ortaya çıkmıştı zaten
Bu takım komple değişmeli
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi