Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Yenilin herkese yenilin. Yok mu hazirlik macinda kazanamamis takim hemen bulalim ona da yenilelim. Transfer falan yapmayin ama sakin. Ogucukvcu ne seyimse onun gibi adam alirsiniz falan yapmayin transfer falan rezil herifler. 10 numara,sol stoper,orta saha,yedek forvet yok hala transfer yapmiyo capsizlar. Dunya kupasini kazanan takimin futbolculari idmanlara basladi Davinson efendi hala tatil yapiyo kulup degil sirk vallahi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Davinson trubunde

bay 15 m bonservis getiremez

bu konuya laf edenler nerdesiniz?

birebir yaşıyoruz suan dediklerim yapılmadı!!

simdi benden yönetimi eleştirmemi bekliyorsunuz neden eleştireyim

size torreira gitsin dedigimde lincliyordunuz? alın simdi oynayın!!!

Okan hocamız kendisine şov yapan oyuncuları sever löpol hayırlı olsun

Bu yönetim transfer falan yapmasın. Yapması gereken tek şey %100 yetki ile Erden bey'i getirmek. Başka kurtuluş kalmadı. Küfürler eşliğinde istifa edeceklerini görüyorum şimdiden.

2016 sezonunun kopyası gibi bir sezon olacak. Gidişat onu gösteriyor

leao,reijnders hatta uçuyum biraz musiala gelse yine düzelmez bu takım sezon bitince neşteri vurup köklü değişim yapılacaktı

Millet çok bilmişlik yapıp taşak geçiyor ama şu takımın omurgası komple değişmeliydi. İki sene önce diyordum bunu olmadı geçen sene zaten artık Nirvanaya çıktılar rezaletlikte

Kaan kalsın takıma abilik yapıyor, Günay kalsın takıma abilik yapıyor, Apoya sol stoper yedeği alınmasın yoksa Apo küser.

Al sana Apo! Al sana Kaan!

Geri
Üst Alt