Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad bu torreira ileri cıkma planı cok can sıkıyorTopu kaptırdıktan sonra şu sahneyi tekrar tekrar görmekten bıktım artık. Bir takım bu kadar dengesiz olabilir mi arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 330185
Ders ala ala master ve doktora yapacak hocam da hocam!!!hocamız ders alıyor müsterih olalım
Daha burda savunanlar, ölüp bitenler bile varSallai facia herif
Orasi oyle tabi ,inanılmaz pasif 4 yil şampiyon olsa misal fatih hoca içinden gecerdi bu yonetimin ,işte lider olmak ayri birsey ama işte mayıs ayında istifa etseydi keske yoruldum diyeOna da müstahak yav. Kendi düşen ağlamaz.
Kontenjan acacaksan sara dan önce o toru yollayacanSara yerine Reijnders alsak bile Torreira böyle oynarsa işimiz zor
"şimdi anneler gelecek" mi dedi spiker
"şimdi hamleler gelecek" mi
Bu takım oynasa oynasa çift 8 üçlü orta saha oynar Lucas ile falan. Adam gibi merkeze oyuncu alsınlar 10 numaraya çoluk çocuk alacaklarına. 10 tane de 10 numara alsalar bu orta saha ile bu rezilliği daha çok yaşarızüstad bu torreira ileri cıkma planı cok can sıkıyor
ha geride olsada rakibin arkasında ama bu durumda ortasaha kabak gibi
şu rezillige bakın
Maalesef katilmiyorum hocam. Mertens'in son senesinden beri 10 numaramiz yok. Bu takimi bir araya baglayan 10 numara ama yok. Oyun hep geliyor ve ayni yerde tikaniyor.Konunun okan ile tabi ki ilgisi var. Her şey transfer ile çözülmez. Takımın başında 5. Sezonu ama daha bir oyun ezberi oyun planı yok adamın.