Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.367
- 13.656
- 1.998
Futbolcu degilMidsjö denen arkadaşın pas oyunuyla en ufak alakası yok yanlız :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcu degilMidsjö denen arkadaşın pas oyunuyla en ufak alakası yok yanlız :d
Hepsi cop zaten hic biri bir super lig klubunde bile gorev alamaz hepsi ptt ligi ayarinda oyuncular hakettiklerini aldilar gencecik adamlar kosmadan mac bitirdiler a takim formasini almissiniz degerini bilinHarbi bütün gençleri aynı anda sahaya sürmek aptalca bir hareket. Şimdi burası dahil tüm internet "gençler çöp" yazılarıyla doldu. Hepsi yeni sezona sıfır moralle girmiş oldu şimdi. Toparla toparlayabilirsen.
Gençler oynasın diyeni tokatlarım. Gençlerin hali bu
8 tane altyapı oyuncusunu aynı anda sahaya sürerek bir oyun beklemek mantıkli değil. 2 şer 3 er olacak şekilde yapılabilirdi. Çocuklara da yazık özgüvenleri gidecek.
Ben benim gibilerin gunu. Alt yapiya torpille oyuncu sokanlarin degil. Adamin top kontrolu yok gsda oynuyor nasil iyi miSizin gibilerin günü yazmak için
Ali ve baran alinsin yine de efeyleİnşallah emin dışında hiçbirini yurt dışı kampına almaz okan
O oyunculardan Uğur da Aydın da Süper Lig'de yıllarca oynadı. CaferCan ile Yaser de PTT'de oynadı. Şimdi geçtim 1. Lige 2. ligde bile direkt 11 anca oluyorlar. Can sıkıcı bir durum ama sadece bizim takımda sorun olduğundan değil bu. Yıllar önce TR'den çok sayıda kaliteli topçu çıkıyordu, şimdi bir elin parmakları kadar anca çıkıyor. Ülke sorunu tamamenBu cafer can aksu var ya off süper geleceğin forveti, hele bide yaser var robert pires gibi, ugur ucar Roberto carlos. Aydın Yılmaz messi abi.
Şimdi bunlarin alisi Süleymani hamzasi barani çıktı
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi