Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-4 Hull City | MS | 5 Temmuz | TV 8

Baran Demiroğlu ne oldu herkes vardı o yoktu bir tek bugün.

Hazırlık maçı neyse demek istiyorum ama 3-0’dan 4-3 yenilmeye de gerek yoktu

Harbi bütün gençleri aynı anda sahaya sürmek aptalca bir hareket. Şimdi burası dahil tüm internet "gençler çöp" yazılarıyla doldu. Hepsi yeni sezona sıfır moralle girmiş oldu şimdi. Toparla toparlayabilirsen.
Hepsi cop zaten hic biri bir super lig klubunde bile gorev alamaz hepsi ptt ligi ayarinda oyuncular hakettiklerini aldilar gencecik adamlar kosmadan mac bitirdiler a takim formasini almissiniz degerini bilin

Baris alperin mertensin berkanin kostugunun 10 da biri kosmadilar hepsi eli belinde dolasti tamam hata yaparsin canin sagolsunda en cok kosan olivieraydi girdikten sonra bu oyuncular ptt ligini hakediyor fazlasi yok

hocam torpil felan diyosunuzda tüm alt yaş katogorilerinde hemen hemen bizim takım şampiyon oluyor. Bu kadarmı kötü türkiyedeki altyapılar.

Bu kadar genc oyuncu sokulmaz ya.emin çıkmasa 3-1 biterdi.2.yari butun gollerde bireysel hata var.yazik

Hamzaya top gelmedi ama sorumlukta almadi.kanatta oynadi zaten

8 tane altyapı oyuncusunu aynı anda sahaya sürerek bir oyun beklemek mantıkli değil. 2 şer 3 er olacak şekilde yapılabilirdi. Çocuklara da yazık özgüvenleri gidecek.

bulabildikleri her şansı sonuna kadar değerlendirmeleri lazım ama böyle de olmaz ki üstad

zaten az çok yetenekli bir oyuncu kendini belli ediyor bunların max kariyer rize falan olur bandırmaspor-rize arası takılırlar

adaletli bir altyapıya oyuncu alım sistemi kurulmalı

Gençler için deneme maçı Hull City olmamalıydı, sanıyorum skor yanılttı hoca risk aldı. Muhtemelen böyle bir olay tekrar edilmez, yazık oldu.

Bu cafer can aksu var ya off süper geleceğin forveti, hele bide yaser var robert pires gibi, ugur ucar Roberto carlos. Aydın Yılmaz messi abi.
Şimdi bunlarin alisi Süleymani hamzasi barani çıktı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O oyunculardan Uğur da Aydın da Süper Lig'de yıllarca oynadı. CaferCan ile Yaser de PTT'de oynadı. Şimdi geçtim 1. Lige 2. ligde bile direkt 11 anca oluyorlar. Can sıkıcı bir durum ama sadece bizim takımda sorun olduğundan değil bu. Yıllar önce TR'den çok sayıda kaliteli topçu çıkıyordu, şimdi bir elin parmakları kadar anca çıkıyor. Ülke sorunu tamamen

Hocalar sık yapıyor lisede oyuncu seçme maçı gibi.Çğnkü kendileri de gerçek bir maçta ne verecekler merak ediyorlar.Antrenman ile gerçek maç farklı .Altyapıda iyi olup maçta kötü olanlar zaten çoğunlukla kariyer olarak geri gidiyor.Işık veren ilerliyor.Yunan aris le maç oynadık bir sürü yılmış adayı vardı takımda aydınlar özgürcanlar cafercanlar ferhatlar.Arda çoktı sahneye topu aldı ben burdayım dedi.
Bugün sağ bek Ali de ışık vardı.Güçlenmeli çok zayıf ama hem teknik hem hızlı

Geri
Üst Alt