Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-4 Hull City | MS | 5 Temmuz | TV 8

75te çıktım ev ters taraf diye benim için maç 3/2 bitti

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

bulabildikleri her şansı sonuna kadar değerlendirmeleri lazım ama böyle de olmaz ki üstad

zaten az çok yetenekli bir oyuncu kendini belli ediyor bunların max kariyer rize falan olur bandırmaspor-rize arası takılırlar

adaletli bir altyapıya oyuncu alım sistemi kurulmalı
O da doğru ama; hepsini birlikte sahaya sürersen ne oynadıklarını anlayamazsın. İyi bir takımla en azından tecrübeli oyuncularla birlikte oynamaları lazım. Bu işin raconu budur. Ve gerçekten 2. lig ayarında oyuncular varsa o zaman hoca kampa almayacaktı. Rezil oldu çocuklar. Hepsini kaybedersin böyle yaparsan.

Bu geçenler acilen bal ligine kiralanmali, ulan hadi yeteneksizsiniz eyvallah o sizin sucunuz değil ama O kadar imkan varken Allah aşkına şu vucutlarinizi geliştirin çöp gibi hepsi ben 18 yaşımda devletin verdiğin 200 lira KYK in 50 lirasiyla fitmessa giderdim daha iyi vücudum vardı bu ne rezil fizik kapasiteleri ya

Tepkiler oyunculara değil zaten oyunculardan ziyade liseler arası macmis gibi aynı anda tamamını sayaha süren Okan hocaya bu tepkiler ,kendiside farketmistir umarım en sivrilen 2 3 çocuğu al kampa ve arada oynat digerlerini kirala gitsin

Devre arasında hazırlık maçlarında İspanyol takımlarına biz kaybederken fener aynı takımları yeniyordu. Kendilerini kandırıyorlardı o maçlara bakıp. Adı üstünde hazırlık maçı Ali iş yapabilir ilerde sağ bekte

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BİP transferi gerçekleştiğinde bu tür maçlar unutulur kolaylıkla.

Forvetsizlik ön eleme maçında başımıza iş açabilir. En azından eyüpten umut nayir'i alsınlar ne zarar gelir yahu adam milli takımda oynadı gol attı. Neden düşünülmüyor anlamadım.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin ideal yedek Türk stoper olmuş bu sene de gitmemeli yerli kuralı varken çok değerli hale geldi.

O da doğru ama; hepsini birlikte sahaya sürersen ne oynadıklarını anlayamazsın. İyi bir takımla en azından tecrübeli oyuncularla birlikte oynamaları lazım. Bu işin raconu budur. Ve gerçekten 2. lig ayarında oyuncular varsa o zaman hoca kampa almayacaktı. Rezil oldu çocuklar. Hepsini kaybedersin böyle yaparsan.

haklısın orada sorun yok ama bence teker teker de girseler pek taraftarı etkileyecek tarzda bir potansiyel yok malesef

Arda turan altyapidan ciktiginda kac yasindaydi buyuk topcu dedik iki maca cikinca emre belezoglu bir macta belli etti arda gulerde ha keza ozan kabak

Altyapidaki oyunculara sans vermek lazim lafi en buyuk safsata zaten bu adamlar tonla maca cikiyor yetenekli olani zaten a takima cikiyor su sahadaki tum adamlari topla bir tane hirsli oyuncu yok bak yetenekli demiyorum

Baris alperde yetenek mi var adam azimli fizik var kosu var mucadele var sabri denen adam sirf mucadele ile senelerce oynadi tek kizdigim sey 35 lik mertens kadar kosan oyuncu olmadi

Geri
Üst Alt