Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-4 Hull City | MS | 5 Temmuz | TV 8

Bu arada morutzan salın beni gideyim triplerinde gibi geldi. Şu maçta istese öttürürdü antrenman havasında çıkmış maça, it becali aklını karıştırmış herifin.

Hagi ile popescu kefil oldukları futbolcunun parasını verip takımlarına alsınlar.
Oynamaya çalışırsın olmaz ama oynamak istemiyor gibi davranan futbolcuya benim tahammülüm yok isterse geleceğin Ribery'si olsun.
Aynısı jr akman için geçerli. İkisi de bu akşamki futbolcu değiller ama tükenmişlik sendromu yaşar gibi davranıyorlar.

Arda turan altyapidan ciktiginda kac yasindaydi buyuk topcu dedik iki maca cikinca emre belezoglu bir macta belli etti arda gulerde ha keza ozan kabak

Altyapidaki oyunculara sans vermek lazim lafi en buyuk safsata zaten bu adamlar tonla maca cikiyor yetenekli olani zaten a takima cikiyor su sahadaki tum adamlari topla bir tane hirsli oyuncu yok bak yetenekli demiyorum

Baris alperde yetenek mi var adam azimli fizik var kosu var mucadele var sabri denen adam sirf mucadele ile senelerce oynadi tek kizdigim sey 35 lik mertens kadar kosan oyuncu olmadi

Altyapı baştan aşağı değişmeli. Torpil ve rüşvetle oraya yerleştirilmiş bir sürü vasıfsız adam var.

Hull City için en büyük avantaj fiziksel oldu. Fiziksel bir karşılık veremez isen kolay gol yersin. Ancak zaten ikinci yarı sahada olan kadro çok genç isimler. Fizik konusuna önem gösterilmeli altyapı için.

ya sen Galatasaray forması giyme şansını yakalamışsın çimleri yemen lazım yok abi o özellikle ayhanın oğlu beyimiz koşamıyor ayağını topa uzatmaya tenezzül etmiyor.Sonra Eminin yerine oyuna giren stoper ali yiğit mi ne adam girdi 3 gol yedik ya sen nasıl eğitim aldın bir topa ayağını uzat oda yok.Bunları alt yapıya kabül edenleri kesinlikle uzaklatırcaksın .Bizim aly tapıyı 0 da n inşaa etmemiz lazım yoksa bu çocuklardan gram fayda gelmez.Berkan Barış Yunus çok iyidi.Emin de iyidi.cicaldu morutan ve mitşşö direkt şutlanmalı

Hepsi cop zaten hic biri bir super lig klubunde bile gorev alamaz hepsi ptt ligi ayarinda oyuncular hakettiklerini aldilar gencecik adamlar kosmadan mac bitirdiler a takim formasini almissiniz degerini bilin

Baris alperin mertensin berkanin kostugunun 10 da biri kosmadilar hepsi eli belinde dolasti tamam hata yaparsin canin sagolsunda en cok kosan olivieraydi girdikten sonra bu oyuncular ptt ligini hakediyor fazlasi yok

Ben ille iyilerdir ve bugün de iyilerdi demiyorum ama abartmayın. Kimin nerede oynadığı bile belli değildi. Futbol takım halinde oynanır. Bunlar belli bir stratejiyle maç hazırlığı yapmadan, beraber oynama alışkanlığı sıfırken rastgele sahaya atılmış çocuklardı. Kim nerede duracak, kim nereye pres yapacak, pas trafiği nasıl olacak, hiçbir şey belli değildi. O zaman koşacak bir düzen bile oluşmuyor, herkes far görmüş tavşan gibi kalmışken kim nasıl koşacak? Barış Alper, Mertens falan belli bir oyun sistemi, savunma stratejisi dahilinde pres yapıyordu ilk yarı. Bu çocuklar zaten tecrübesizler, kendi oyun ezberleri bile sınırlı, muhtemelen bir de üstüne heyecanlılar, hepsini kör göze parmak atmışız sahaya aynı anda... Elbette bu çocukların çoğu GS seviyesine çıkamayacaktır o ayrı ama 11 tane Arda Güler potansiyelinde adamı bile maç öncesi belli bir stratejiye, bir arada oynama düzenine hazırlamadan pat diye sahaya atıp oynayın dersen yine illa ki sırıtırlar. Koşayım mı, durayım mı, geri mi çekileyim, alan mı kapatayım, pres mi yapayım, pas kanalını mı kapatayım, hangi adama gideyim bocalarlar... Mesela geçen sene Hamza daha as oyuncuların arasında istisna olarak giriyordu ve belli yetenekler gösteriyordu, umut veriyordu birazcık.

altyapıda ki durumu biraz gündeme taşısa taraftar fena olmaz. fiziksel olarak falan ezilmeleri çok doğal onda sorun yok

yalnız önümüzde ki yıllar adına biraz olsun liyakat sağlanabilirse güzel işler yapılabilir

umarım gündeme taşınır bu konu

Gereksiz genç oyuncu güzelleme algısını kıracak bir maç oldu en azından. Bu oyuncuların çoğunun bu seviyelerden ne kadar uzak olduğunu net şekilde görmüş olduk. İyi futbolcu gençken de yaşlıyken de iyi futbolcudur ve zaten iyi futbolcu olanlar hemen kendini belli ediyor. Emin'de alt yapıda hemen sivrilmişti keza Yunus ve Ozan Kabak'ta böyleydi diye hatırlıyorum. Altyapıdan genel beklentiyi biraz düşürmekte fayda var bence. Bunun dışında ilk yarı beklediğimden hazır ve iyi bir takım gördüm sahada as kadro ve transferler gelince çok daha iyi olacağız diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt