Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.415
- 44.380
- 2.388
Bizim için önemini her seferinde daha iyi anlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim için önemini her seferinde daha iyi anlıyorum
Son care yedekten olur. 11 e gencler oynasa daha iyiDevre arası transfer dönemine kadar 5 maç var. Oliveira ve Icardi hazır olmazsa bunlar mecburen süre alacak.
evet kötü oyun kötü skor
ve sahne motz'un
tepkiler gayet normalMacta misin Vasf. Nedir bu gerginlik
Hadi Mata'nın yerine adam var da Icardi dönmezse Gomis'in yerine adam yok ligde oynayacak.Son care yedekten olur. 11 e gencler oynasa daha iyi
Baris oynayacak iste forvette 1 2 mac idare ederHadi Mata'nın yerine adam var da Icardi dönmezse Gomis'in yerine adam yok ligde oynayacak.
geçen maç denedi 15 dakika falan sağ kanada falan kaydı. şimdi de forvete geçti hadi bakalımBaris oynayacak iste forvette 1 2 mac idare eder
Okan hakikaten kova begendigimden gecsin demiyordum top fazla gelmiyir bizim kaleye onde yabanci oynatalim diyordum. Yedigi ilk gol nasil bir goldur. Digerlerine birsey yapamazdiOkan hala kalede.
sen yorum yapmaOkan hakikaten kova begendigimden gecsin demiyordum top fazla gelmiyir bizim kaleye onde yabanci oynatalim diyordum. Yedigi ilk gol nasil bir goldur. Digerlerine birsey yapamazdi
Keske gecmeseydiZaman gecmek bilmiyor
Agla istersenmoralim cok bozuk
hazirlik deyip gecmemek lazim
2. yari fikstur avantajı bizde bunu böyle psikolojik sebeplerle kaybetmemek lazım