Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.066
- 34.013
- 2.478
Helal baran
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben demekten usandım artık o yüzden bıraktım. Pozisyon almayı bilmiyor en önemli eksiği buEminin yaşı genç fakat 10 senede geçse stoper olmaz bu çocuktan ayağı hariç iyi tek bir yanı yok her maç hata üstüne hata yapiyor
Mata dedeme spor yaptiriyoruz bizYusuf'un bu maçtaki isteği olumlu. Mata yerine onu düşünmeliyiz Mertens'in yedeği olarak.
Kupan8n bir sapini tuuttuk reisbu macin psikolojik olarak onemi var ya, diger turlu ztn bir onemi yok
20 gün sonra istanbulla oynuyoruz bu oyuncu grubunun coğu 11de olacak gibi duruyor o yuzden sahadaki topcuların etkilenmemesi lazım bu skordan
4-2, 4-3 fln biterse sorun yok ama 6'ya 7'ye giderse büyük sıkıntı
muslera cezalı üstad okan da oynayacakboey ve a'kerim oynar bu kadrodan ilk onbir.
bence takımın en önemli eksiği forvet bu arada. icardi'nin yedekleri, kendisinin 100 level falan altı. bu maçta dahi sağlam bir forvetimiz olsaydı ilk 20 dakika bayağı akıyorduk. gayet 2-0 yapıp çekirdek çitliyor olabilirdik.