Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-1 Trencin | MS | 18 Temmuz | Spor Smart

Feramuz oynasa daha başarılı olur
Kendisine hiç mi hiç bayılmam ama içeride kriz geçirdiğimiz Antep maçını çözen Halil'di. Dar alanda çok kolay adam eksilttiğinden o anlar için 3. forvet olarak tutulabilir.

Giderse de gitsin tabi.

Siraçhan-ali-demirbay-kazımcan

Düşman götüne bu nasıl savunma 4lüsü

Fb'in Cock-City maçı kköyde oynanıyormuş yaw, hakem heyeti de Türk. Volkan Bayarslan orta hakem.
Ilkyarinin sonu ve ikinci yarının başında dzeko şov olmuş gazozuna macta.oyuna giren de 3 genç var sadece.mourinho bütün as kadroyu kullaniyo maçlarda.genc çok az.bizde ikinci yarı hep gençler giriyo

Genclere süre verilmiyor diyorsunuz

30 dakika süre verildigi zaman da 10 dakika dayanabildim kapattim diyorsunuz

Ne istediginizi bilmiyorsunuz

Ya da aramizda ruh hastalari var

Efe müthiş bir 8 numara olabilir ileri de

Yusuf demir de messi gibi top sürüyor keşke yerli statüsü kazanabilseydi

Tüm seyir zevkimin de enerjimin de içine ettiler
Ben doğal görmüyorum bunu
Halil salakosu biraz ayağına dolamadan oynasa Yusuf demir ile birlikte dikkat çeken tek isim
Gerisi beş para etmez

Efe falan olmaz yasının gençliğine bakmasın elin oğlu kendisinden küçük yaşta kupa kaldırıyor Avrupa’da
Turnuvanın golünü atıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç bitti, buradan çıkarımlar.

Eyüp, efe, gürbüz net olarak maç yapıp tecrübelenmeliler. Alt yapı olarak en önde olan bunlar gibi duruyor yerlerinde saydıkça işleri yaş.

Yusuf yine iyi maç çıkardı. Türk olsa şu çocuk şimdi fener düşünsün lafları dönüyordu. Bunun türk statüsünde oynaması için tüm baskıyı yapmalıyız, çok net.

Eren ve ali bu ikili de tecrübe kazanmaya ihtiyaç duyuyor. Çorumspora falan vermeye kalmayın.

Ben kazımcanın isteğini beğeniyorum ama sol bek ona göre değil sanki kanat pozisyonuna geri gelip koridoru kullanan bir kuzeyli gibi oynayabilir aslında.
Geri kalanlar konusunda:

Tata ve olivieranın üstü çizilmiş anlaşılan.

Mete alttan çıkan gençler içinde en tecrübelisi ve hazırı bu sene 2. yedek stoper olacağı da net artık.

Halil çok net umutsuz vakasın sen. Eyüp yolu sana görünüyor umarım arda seni futbola geri döndürür. Yoksa önce Rize sonra da Akçaabat sebat kariyerin olur.

Aliyi alt ligden pendik, Ümraniye falan birileriyle anlaşıp full oynattırmak lazım vücut eğer biraz daha kaslanırsa en kötü yedek olur. Geçen sene bunu ben beğenmiyordum ama gözle görülür biçimde kendini geliştirenler içinde bu da var.

Bence gençler hakkında yanlış düşünüyorsunuz. 11 tane gence aynı anda sahaya sürersen zaten U19 oluyor. Bunun için as kadroya bir ya da iki tane genç koyup onların ne yaptığını görmek lazım.

Halil için maç için de düşündüğümü Orhan uluca hemen söyledi zaten. Çok iyi iki hareket yapıyor ondan sonra topu ayağından çıkarmayınca bütün oyunun içine sıçıyor. Birisinin ona bunu döve döve anlatması lazım bence. Topla erken vedalaşmalı.

Şunu bi türlü anlatamadık ulan 11 genci bi arada oynatırsın kendini gösteremez çocuklar anlayın artık yaw

Koy iskelet kadronun arasına serpiştir 2 tane o zaman anlarız ak koyun mu kara koyun mu

Bence gençler hakkında yanlış düşünüyorsunuz. 11 tane gence aynı anda sahaya sürersen zaten U19 oluyor. Bunun için as kadroya bir ya da iki tane genç koyup onların ne yaptığını görmek lazım.
Çok doğru. Yıllardır yapılan en büyük yanlış bu zaten, gidip hepsini aynı anda oyuna almak. Belki gerçekten yetersiz de olabilirler lakin bu şekilde sahaya aynı anda sürülmeleri bir ihtimal potansiyelleri varsa bile görülmesine engel oluyor. Bir de her altyapıdan gelen yıldız olacak diye birşey yok, kimisi iyi takım oyuncusu da olabilir, mesela bir Berkan gibi rotasyon topçusu çıkarılabilir belki. Ama o ihtimal bile kalmıyor böyle olunca.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam dün Tottenham'ın maçı vardı. İlk yarı as kadroyla 1-1 bitti. 2. yarı hoca 9 genç soktu oyuna ve maç 5-1 bitti. Gençler cayır cayır top oynadı. Diğer birçok Avrupa takımında da oyuna girdiklerinde kendini gösteren en az 1 2 kişi çıkıyor. Bizdeyse geçen sene nasıl bıraktıysak sonraki sene aynı şekilde buluyoruz. Malesef gençlerimizi düzgün eğitemiyoruz ve eğitebilecek yerlere de kiralayamıyoruz.

Kendisine hiç mi hiç bayılmam ama içeride kriz geçirdiğimiz Antep maçını çözen Halil'di. Dar alanda çok kolay adam eksilttiğinden o anlar için 3. forvet olarak tutulabilir.

Giderse de gitsin tabi.
Halil'in yetenekli veya yeteneksizliğinden ziyade uğursuzluğu var. Sırf bu yüzden bile kalmamalı. Geçen sezon göndermesek şampiyonluk gidebilirdi, o derece bir gudubet kendisi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt