Maç bitti, buradan çıkarımlar.
Eyüp, efe, gürbüz net olarak maç yapıp tecrübelenmeliler. Alt yapı olarak en önde olan bunlar gibi duruyor yerlerinde saydıkça işleri yaş.
Yusuf yine iyi maç çıkardı. Türk olsa şu çocuk şimdi fener düşünsün lafları dönüyordu. Bunun türk statüsünde oynaması için tüm baskıyı yapmalıyız, çok net.
Eren ve ali bu ikili de tecrübe kazanmaya ihtiyaç duyuyor. Çorumspora falan vermeye kalmayın.
Ben kazımcanın isteğini beğeniyorum ama sol bek ona göre değil sanki kanat pozisyonuna geri gelip koridoru kullanan bir kuzeyli gibi oynayabilir aslında.
Geri kalanlar konusunda:
Tata ve olivieranın üstü çizilmiş anlaşılan.
Mete alttan çıkan gençler içinde en tecrübelisi ve hazırı bu sene 2. yedek stoper olacağı da net artık.
Halil çok net umutsuz vakasın sen. Eyüp yolu sana görünüyor umarım arda seni futbola geri döndürür. Yoksa önce Rize sonra da Akçaabat sebat kariyerin olur.
Aliyi alt ligden pendik, Ümraniye falan birileriyle anlaşıp full oynattırmak lazım vücut eğer biraz daha kaslanırsa en kötü yedek olur. Geçen sene bunu ben beğenmiyordum ama gözle görülür biçimde kendini geliştirenler içinde bu da var.