- 3 Temmuz 2012
- 137.893
- 86.801
- 5.338
talibi varsaZiyech neden bu kadar çok koşuyor bu maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
talibi varsaZiyech neden bu kadar çok koşuyor bu maç
Abi wendel mertensi gecer mi 10 numaraya gelse?Kolay kolay bu lafı etmem de Mertens 28de falan gelse Hagi’nin arkasında söyleyeceğimiz adam olurmuş.
36sınds şu oyuna adapte olan 28inde kalkındırırdı bizi
bazı oyuncuların napolide kariyerlerine yazık ettiğini düşünüyorumKolay kolay bu lafı etmem de Mertens 28de falan gelse Hagi’nin arkasında söyleyeceğimiz adam olurmuş.
36sınds şu oyuna adapte olan 28inde kalkındırırdı bizi
Başkanları manyağın teki, satmıyor kolay kolay.bazı oyuncuların napolide kariyerlerine yazık ettiğini düşünüyorum
barışı mı kesecez :dZiyech formayı vermez zahada çok istekli ne olucak böyle bilmiyorum Şuan Kerem barış falan var muhtemelen merrensi idareli kullanıp Ziyech ortaya Zaha barış kanatları yaparız
Ne yaptı yani Pirim
Lucasa birşey olacak diye korkan bir tek benmiyim
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maçlar 100 dakika oynanıyor artık resmen. 60 tane maç oynayacağız. Hepsi yeter ki küsmeyip çalışmaya devam etsin. Hepsi de yeteri kadar süre bulur.Ziyech formayı vermez zahada çok istekli ne olucak böyle bilmiyorum Şuan Kerem barış falan var muhtemelen merrensi idareli kullanıp Ziyech ortaya Zaha barış kanatları yaparız
Diğer 2 macta çok kaçırdık amaRakip biraz zayıf kalmış tabi. Böyle maçlarda rotasyon oyuncularını ve gençleri denemek lazım