- 31 Ağustos 2021
- 69.116
- 49.529
- 3.258
iyi gene tarftar dolandırmaya devam yani öyle bir tarafları yemeyecek.Bakayım diye maçı açtım, Hull City orta sahadan Mert Hakan'dan gol yedi
Forma yıldızsız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi gene tarftar dolandırmaya devam yani öyle bir tarafları yemeyecek.Bakayım diye maçı açtım, Hull City orta sahadan Mert Hakan'dan gol yedi
Forma yıldızsız
Aklı olan genç kendini bekte göstermeye çalışır. Diğer mevkilerde süre alma şansları yok.Sıraç fena değil ama mevkisi orası değil yav
Şikeli pr maçı gibi durmaktaBakayım diye maçı açtım, Hull City orta sahadan Mert Hakan'dan gol yedi
Forma yıldızsız

şu yapışma konusunda bu arada futbolculara bir tane muhabir sormuyor ...
9387182 tane form imzalatıyoralr ama 1 tanesi bile sormadı "nike a göre sıkıntı yaratıyor mu " diye .
cevap hayırsa hiç önemli yok bizim gözümüze nasıl gözüktüğü.
City Puma ile PL'de 5'te 4 yapıp ligi osurttuğuna göre sıkıntı yaratmıyor.şu yapışma konusunda bu arada futbolculara bir tane muhabir sormuyor ...
9387182 tane form imzalatıyoralr ama 1 tanesi bile sormadı "nike a göre sıkıntı yaratıyor mu " diye .
cevap hayırsa hiç önemli yok bizim gözümüze nasıl gözüktüğü.
Yabanci sınırı arttığı an Yusuf kalmaliHacıosmanoğlu gelmişken Yusuf Demir artık yerli sayılsın.
Efe çok hareketli iyi bir regista olacak gibi
yav sorun yaratsa cityden milana onlarca takım giyer mi
ben duymadım hiç kaçırmadıysam
bizim taraftarın çok bilmişliği gibi geliyor
bende böyle düşünüyorum - sıkıntı olsa illa bir futbolcu dillendirirdi.City Puma ile PL'de 5'te 4 yapıp ligi osurttuğuna göre sıkıntı yaratmıyor.