- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.600
- 5.338
Yunus cok iyi.kerem iyi,ogulcan beklediğimden iyi oynuyor,top geldiğinde faydali isler yapiyo.arda zekasiyla ön planda.emre kilinc daha cok görünmeli oyunda,forvet arkasina koymali emreyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozorn neden oynatilmiyor diye ne yangınlar çıktı. Sayın At kafasıOzorna sanirim kimse iyi demiyor asdasads
Ne bileyim yaw zaten oynadığı da yok çok gereksiz adam. Ulan ciddi maçta 2dk da yakar bizi bu çok değil.Kim aldırdı bunu
Sanırım 1 kere oynadı ligde, onda da övüyordu herkes. Çok mu kötüOzorn un nası futbolcu lisansı alabildiğini tartışmak lazım Gs da oynamasınan önce. Buram buram rezelat kokuyor. Kimse genç falan demesin. İyi oyuncu 15 yaşından itibaren belli eder kendini. Ayakları kötü savunması kötü duracağı yerden bir haber. Birsuru şey.
GSCimbom Mobile App
transfere gerek yok bence bilmem katılrı mısınMüthiş bir oyun müthiş bir takım
Gel bakalım psv efendi
heaOzorn neden oynatilmiyor diye ne yangınlar çıktı. Sayın At kafası
Pas atamıyor lan adam. Ayağının ayarına sicam ben böyle futbolcunun. Attığı pasta 10 15mt. Bi koydu bi tanesinde taca kadar top düşmedi yere. 20mt ye pas atacaktı aklınca. Dedim herhalde yedlin geliyor kamera acısı almadı. Meğer bomboşmus kanatOzorna sanirim kimse iyi demiyor asdasads
Valla renktas aytacinda o şekilde Bali var demekki. Standart olsa o top barajdan kaleye değilde kontradan bizim ağlara giderdi.Aytaçta Frikik sansi var 2 Frikik golu atti ikiside sans golu ama olsun buda onemli
Yerlilerimiz iyi oynuyo,mucadele iyi.kerem,yunus,ogulcan guzel oldu ilerde.aytac iyi.arda ve emre kilinc pek yoklarNasılız acaba kim iyi kim kötü bilgilendirme alabilir miyiz
Valla bende soyledım nıye oynatılmıyor bı 5 dk ızledık onun dısında adamı hıc gormedık kı mıllı takıma da secılınce vardır bırseyler dedık demek kı menajerı ıyı calısıyor hem bıze getırmesı hem mıllı takıma sectırmesı bu yakında premıer lıge gıderse sasırmam demek kı sans var adamdaOzorn neden oynatilmiyor diye ne yangınlar çıktı. Sayın At kafası
sağ bek sol bek 1 adet orta saha almalıyız acilen
AynenPas atamıyor lan adam. Ayağının ayarına sicam ben böyle futbolcunun. Attığı pasta 10 15mt. Bi koydu bi tanesinde taca kadar top düşmedi yere. 20mt ye pas atacaktı aklınca. Dedim herhalde yedlin geliyor kamera acısı almadı. Meğer bomboşmus kanat
GSCimbom Mobile App
Ağzın bal yesin renktaşYerlilerimiz iyi oynuyo,mucadele iyi.kerem,yunus,ogulcan guzel oldu ilerde.aytac iyi.arda ve emre kilinc pek yoklar