Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-2 Kasımpaşa | MS | 10 Temmuz | D Smart

Yunus cok iyi.kerem iyi,ogulcan beklediğimden iyi oynuyor,top geldiğinde faydali isler yapiyo.arda zekasiyla ön planda.emre kilinc daha cok görünmeli oyunda,forvet arkasina koymali emreyi.

Ozorn un nası futbolcu lisansı alabildiğini tartışmak lazım Gs da oynamasınan önce. Buram buram rezelat kokuyor. Kimse genç falan demesin. İyi oyuncu 15 yaşından itibaren belli eder kendini. Ayakları kötü savunması kötü duracağı yerden bir haber. Birsuru şey.

GSCimbom Mobile App
Sanırım 1 kere oynadı ligde, onda da övüyordu herkes. Çok mu kötü

Kerem her yönüyle ben artık 11 oyuncusuyum der gibi oynuyor. Hem oyun aklı yüksek, hem de hep hareketli. Yunus ve BAY da gelmişken Onyekuru'nun lüzumsuz bir harcama olacağı hususunda hocam ile hemfikiriz. Ama acil minimum 2 orta saha ve bir sol bek diye bağırıyor takım. Yedlin'i ise idare edeceğiz gibi duruyor hiç beğenmediğim bir profil ancak alternatifi için transfer yapılacak mı zor.

Müthiş bir oyun müthiş bir takım

Gel bakalım psv efendi

Ozornwafor ve yedlinden olmaz.omer arkasina yusufu kacirirken,ozornwafor yusufa gelmedi.luyindama tek savunmaci ve cok iyi su an

Ozorna sanirim kimse iyi demiyor asdasads
Pas atamıyor lan adam. Ayağının ayarına sicam ben böyle futbolcunun. Attığı pasta 10 15mt. Bi koydu bi tanesinde taca kadar top düşmedi yere. 20mt ye pas atacaktı aklınca. Dedim herhalde yedlin geliyor kamera acısı almadı. Meğer bomboşmus kanat

GSCimbom Mobile App

Ozorn neden oynatilmiyor diye ne yangınlar çıktı. Sayın At kafası
Valla bende soyledım nıye oynatılmıyor bı 5 dk ızledık onun dısında adamı hıc gormedık kı mıllı takıma da secılınce vardır bırseyler dedık demek kı menajerı ıyı calısıyor hem bıze getırmesı hem mıllı takıma sectırmesı bu yakında premıer lıge gıderse sasırmam demek kı sans var adamda

Pas atamıyor lan adam. Ayağının ayarına sicam ben böyle futbolcunun. Attığı pasta 10 15mt. Bi koydu bi tanesinde taca kadar top düşmedi yere. 20mt ye pas atacaktı aklınca. Dedim herhalde yedlin geliyor kamera acısı almadı. Meğer bomboşmus kanat

GSCimbom Mobile App
Aynen :asd: :asd: Bende Yedlin var sanirim orda dedim kimse yoktu kahkaha attim orda :asd:

Karşımızda poşet halde tatilden gelen bir takım var bunu göz önüne almak lazım, sağ kanat hiç işlemiyor sebebi Yedlin tabi ki nefret ettirdi kendinden artık, stoperler hem uyumsuz hem isabetsiz oynuyor, Ömer hücuma katkısı eyvallah ama sol bek bomboş rakip gelirse oradan geliyor, EmreK Arda bu fizik kapasitedeki takımlara karşı tabi ki üst seviye olarak ortaya çıkıyor, Oğulcan biraz savruk olsa da ben beğeniyorum, Halil'e 5€ vereceğime o şansı Oğulcan'a veririm, Kerem nazar değmesin topsuz oyun özürlüsü ülkemizde böyle bir çocuk çıktı ya helal olsun, adam sürekli hareketli ve beki stoperi peşinden ya gezdirip defansı dağıtıyor yada stoper ve bek arasına koşular gösteriyor, Yunus ben o kadar da abartılı konuşamıyorum, top sürmek istemek değil tüm olay gereğinde bitiriceksin Kerem gibi topsuz oyunda da olacaksın.

Geri
Üst Alt