Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Vfb Homberg | 15 Temmuz | İlk Yarı | GS TV
İlk yarı değerlendirmem;
Aykut: Pek iş düşmedi ama ben artık umudu bıraktım. Kendisi bu takımda zorla oynuyor hissiyatı yaratıyor bende. Ben Emirhan'ı destekliyorum kaleye geçmek konusunda.
Ali Turan: Arada durup durup çok enteresan derecede iyi paslar atıyor. İlk maçta Serdar Özkan'a attığı bir pas vardı öyle. Bu maçtada defansın sağından yaklaşık 60 Metrelik bir pas attıki Caner'e, enfesti, kontra atağa çıktık.
G. Zan: Pasları isabetli, defansı iyi. Sakatlanmadığı takdirde bana göre Neill'den sonra takımın en iyi stoperi. (Ali'yi saymadım)
Servet: Hala aynı tas aynı hamam. Takımda en sırıtan oyuncu pozisyonunda.
Serkan Kurtuluş: Çok beğendim. Kendisini çok geliştirmiş. Çok iyi destek verdi hücuma. Savunmasıda çok iyiydi. İyi tek toplar yaptı.
Lorik Cana: Nokta transfer olduğunu gösterdi.
Cumhur Y. ve Musa Çağıran: İkisininde geleceği var. Ancak kendilerini geliştirmeleri lazım. Cana'yı örnek alırlarsa o zaman iyi birer defansif orta saha oyuncusu haline gelirler.
Arda Turan: Tıpkı geçen seneki gibi forvet arkasında, daha serbest oynamaya başladı ve yine golleri, asistleri başladı. Kesinlikle bu mevkide devam etmeli. Golü süperdi.
Caner Öztel: Bir Caner gider, başka Caner gelir. Alt yapımız sağolsun.

Büyük gelecek vaad ediyor.
Serdar Özkan: Arda ile uyumları harika. Bazen "uyum" denilen şey, herşeyden önemli hale gelebiliyor. Keita ile Arda arasında göremediğimiz uyumu, bence Keita'dan iyi olmamasına rağmen Serdar'la birlikte olan uyumları sayesinde, ikisi arasında geçen tek toplar, birbirlerine olan asistler çok yerinde.
M. Batdal: Boş bir adam değil. Herşeyden önce L. Toni gibi odun bir adamda değil. Tecrübeye ihtiyacı var. Fiziği ve boyu sayesinde attığı goller ile bize kazandıracağı maçlar olacak, adım kadar eminim.