Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
uğraşma çocukla lankorkma murat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uğraşma çocukla lankorkma murat
kes sesiniuğraşma çocukla lan
Tam Aziziye camii karşısında Bedesten'in içinde. Havzan sıralamaya girmez. Seranade bile ondan iyidir. Celalbey 1 Seranade 2 Tatlıdil 3Öyle bir yer olduğunu ilk defa duydum. Havzan ya da Şendağlı olabilir.
bu söyleminin cezai yaptırım gerektirdiğini biliyorum lakin umarım ceza almazsın.kes sesini
Ayrıca 14 dakika uzamışbaslikta 8 gol
paylastigin resimde 11 gol
ama 1x Gabriel + 3x Bats + 1x Yusuf, + 1x Torreira + 1x Mertens + 2x Halil = 9 gol
ha?

tamam dostumbu söyleminin cezai yaptırım gerektirdiğini biliyorum lakin umarım ceza almazsın.
sadece anlamanı istediğim bir şey var, gscimbom bellirli bir seviyenin üzerinde bir forum burada x gibi platformlardaki gibi rahatça hakaret edemezsin. umarım önümüzdeki günlerde bu sitenin seviyesine uygun davranırsın.
Akyokuş keko doldu artık hiç girmiyorum. Kelebek vadisine girmedim nasıl güzel mi?
doğru yolu bulmana sevindim renktaştamam dostum
3. lig takımı değil bu arada 1. lig takımı.3.lig takımından 3 gol yemeği nasıl başarmışlar? Ulan demek CL ye gitsek...
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uza kardeşdoğru yolu bulmana sevindim renktaş
hadi ikile şimdi
cidden soruyorsanKOYDUK MU ULAN