Hazırlık Maçı | Honduras 0-2 Türkiye | MS | 30 Mayıs | Habertürk

Koray'i pek izlemedim ama Sener'i isterim sahsen.

Ayrica seninle alakasi yok da Elmander'e laf atan dengesizler varmis. O adam olmasa zor sampiyon olurduk. Hakan Sukur'den sonraki en iyi presci forvetimizdi.

Konunun Elmander ile alakasını çözemedim ama Elmander lig'de inanılmaz bir katkı sağladı. Ancak bu, Şampiyonlar Ligi için yetersiz kaldığı gerçeğini değiştirmiyor. Yine de Iliç gibi, Song gibi, Tomas gibi, Nonda gibi tarihimizde unutulmaz bir isim olarak kalacaktır.

Omer Irlanda macindada boyleydi oda orada oynadigi icin abartiliyor yoksa Semih ile aralarinda cok bir fark yok.

Aynen katiliyorum. Ömer Semihin bir iki tik önünde sadece. Öyle aralarinda büyük bir fark yok. Iste Ömer Semihe göre daha iyi kafa toplari var, kornerlerde falan gol atabilme kabiliyeti. Bu Semihte hic yok. Adam 3 senedir takimda ama bir defa bile tehlikeli kafa vurusu yaptigini görmedim bizim kornerlerde. Semih de Ömere göre ilk hamlelerinde daha basarili. Ama ikisi de kuvvetli forvetlere karsi batiriyor.

Ömer Spahic ile oynuyor Leverkusen da. Bir nevi Ujfalusi karakterinde bir herif. Semih ile yanyana oynayamaz Ömer. Ikisi birbirini tamamlamiyor. Ayni tipde oyuncular.

I am the one who knocks!

Böyle galibiyetler beni daha çok kiziyor... keske Romanya (0-1) maçi yenip sonra Yunanistani yenip Dünya Kupasina gitseydik çünkü yeterli kalitemiz var.

Isterse Brezilya yi yensinler. Turnuvalara katilamadiktan sonra kimi takar bu maclar. Sevine durun siz.

I am the one who knocks!

sporx hondurasa ders verdik yazmış . Honduras ta mı bizim önümüzdeymiş lan anlamadım bildiğin dandirik bir takım 2-0 yenmişiz.

Burak Mevlüt'ün pozisyonunda bırak pas vermeyi topu kaptırırdı.

Hakan Ç'in 2nci maçi daha, buradakiler onu resmen kazik ilan ettiler.

Sabirli olun

Almanya veya İngiltere ile oynayalım. Görelim şeyimizi... kalitemizi.

Morelimizi bozmak istiyorsan evet onlari oynayalim.

Avci takimi parçaladi, Terim takimi geri düzene sokmak istiyor.

Güçlü rakipler takimi kurduktan sonra gelmeli.

Morelimizi bozmak istiyorsan evet onlari oynayalim.

Avci takimi parçaladi, Terim takimi geri düzene sokmak istiyor.

Güçlü rakipler takimi kurduktan sonra gelmeli.

Şunun şurasında 2016 elemelerine ne kaldı ?

Niteliksel derinliği neredeyse hiç olmayan bir kadroya sahibiz , elemelerde işimiz hiç kolay olmayacak .

Konunun Elmander ile alakasını çözemedim ama Elmander lig'de inanılmaz bir katkı sağladı. Ancak bu, Şampiyonlar Ligi için yetersiz kaldığı gerçeğini değiştirmiyor. Yine de Iliç gibi, Song gibi, Tomas gibi, Nonda gibi tarihimizde unutulmaz bir isim olarak kalacaktır.

Dedim ya seninle alakasi yok diye :D Onceki mesajlarda birkac dengesiz Elmander cop, igrenc topcu tarzi seyler yazdilar da ben de ligde sampiyonlugun kilit oyuncularindan oldugunu dedim.

Sener ile ilgili yazdigim kisim sana yazdigim kisimdi.

Geri
Üst Alt