Hazırlık Maçı | Honved 1-2 Galatasaray | M.S | 27 Temmuz

Selçuk mental olarak çok ilerlemiş . Helal Prandelli.

Olgunlaşmış iyice , öyle görünüyor , tercihleri doğru . Eski selçuktan kesitler veriyor bu yıl

Burak güzel gol atti ama asistide kendisinin yapmasi gerekiyordu,böyle olmaz yani

la burak artık arkandaki adama faul yapma yapma yapmaaaaaaaa

Takım halinde iyi paslaşma yapıyoruz, birbirleriyle daha fazla maç yaptıklarında son vuruşlar, beceri ve galibiyetlerde artacaktır.

Oyun anlayışımız ve istekleri gayet iyi takımın. Bu maç belki sonuç alamayız ama uzun vadede karşılığını görürüz.

Zaten hazırlık maçlarının amacıda bu değilmi? eksik oyuncu eksik mevki neyse onlar görülüp önlem alınır.

Veysel konusunda bende olumlu düşünenlerdenim. Geçen sene hem az süre aldı hemde sonradan gelip takıma tam anlamıyla alışamamıştı ama bu sene şans bulursa sağ bekte çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Ben Veysel'den memnunum valla sabri'den 150 kat iyi olduğu kesin.Kendini geliştirir daha ayrıca.

Sizi bilmiyorum ama takım bana gerçekten umut veriyor . Daha Sneijder gelecek Muslera gelecek . Oyuncular daha fit olacak . Belki Campbell gelecek . Belki stoper gelecek . Daha iyi bir takım olacağız o zaman .

paflarla oynasak daha iyiymiş

karşımızda futbol oynayan kimse yok

IY bitti

güzel oynuyoruz

sabri su veyselin actigi ortalari ayda yilda bir kere acabiliyor

tarıka felan gerek yok

veysel hem ofansta hem defansta gayet iyi oynuyor

Geri
Üst Alt