Hazırlık Maçı | Honved 1-2 Galatasaray | M.S | 27 Temmuz

veysel iyi hamleler yapıyor sağlam duruyor orda. nazar değmesin

Şu takıma yapılacak bir Campbell hamlesi + belki defansa iyi bir oyuncusu ile bu sene çok başarılı olabiliriz.

Birde Sneijder reis gelecek:)

Selçuk ta kendine gelmeye baslamıs takım olarak çok iyi top oynadık . Olcan mükemmel katkı verecek insallah bu sene

İyi izlenimler bıraktık.

Veysel'in formunun artacağı belliydi zaten umarım tek maçla sınırlı kalmaz.

Olcan da gayet faydalı olacak.

sabriyi alsalar kadroya veyselle idare eder sağ bek sorunu kalmaz ama şu tellesten ne köy ne kasaba olur ne hücumda ne defansta hiç bi işe yaramıyor

abi honvedin yedek kadrosuyla oynuyoruz nasıl bi mac organize ediyolar anlamıyorum

Veysel eleştirisini görür görmez maçın en iyisinin Veysel olduğunu anlamıştım. Maçı açınca teyit ettim...

Veysel sağ beke monte edilse iş yapar. Hamit ve Sabriden daha iyi olduğu kesin...

tellesten bu sene cok umutluydum ama 2 mactır takımın en kotusu sabredelım bakalım ınsallah duzelır

Takım gayet iyi görünüyor. Daha ikinci kamp var. Fizik olarak daha diri olacaklar ozamana kadar. Daha 3. maçtan sahada ne yaptığını bilen bi takım var. Buna Sneijder eklenecek daha. Yabancı santrafor eklenecek belki.

Dipnot; Tarık Tarık diye tutturmak Veysel'e büyük hakarettir. Tarık bu Veysel'in anca yedeği olur.

Tarık'a gerek yok demek abartılı olabilir biraz, makul bir para alabilirsek iyi iş yapmış oluruz. Tarık ve Veysel ile sağ bek emin ellerde olur.

İlk yarı Veysel ve Olcan çok iyiydi. Selçuk kendini toparlamış, seri pas veriyor. Geçen sene tır sürer gibi yavaş hareket ediyordu. Adamlar kaleye sağlam 1-2 şut çekse de Sinan'ı görsek. Emre Çolak kalitesini belli ediyor, kendini geliştirirse hem bizim hem kendi için iyi olacak.

Takımda potansiyel net bir şekilde görünüyor bi Hollywood klışesiyle bitireyim Everything will be ok

Oynadigimiz futbolu begendim. Kisa paslarla topun bizde kalmasini sagliyoruz.

Veysel´i cok begendim ama bir bek icin agir olmasi, bize herzaman sorun yasatabilir.

Derli toplu, iyi pas yapan, bekleri ileri cikartan bir takim simdilik. Tabi tempo daha cok yükselmeli zamanla.

sneijder + iyi bi yabancı forvet takıma bi seviye daha atlatır.

Geri
Üst Alt