- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
inan şuta gerek yok boşa düşen bi top vardı çıkıp aldı ben şaşırdım eray olsa kalede bekliyordueraydan sonra sinan gözüme neuer gibi göründü
Eray'dan sonra ben geçsem beni de Neuer'e benzetirsin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inan şuta gerek yok boşa düşen bi top vardı çıkıp aldı ben şaşırdım eray olsa kalede bekliyordueraydan sonra sinan gözüme neuer gibi göründü

Ben Galatasaray gol attı diye sevinirim sözde forvet Burak beleşe gol attı diye ayrıca sevinmem. Ha formasının hakkını veren Sneijder, Melo gibi oyuncular gol atarsa ekstra sevinirim.
Veysel ile Telles aynı anda iyi olamaz diye bir kaide mi var forumda? Bence ilk yarı telles te iyiydi bindirmeleri olsun bruma'yla uyumu saglamaya baslaması olsun
Bir oyuncunun iyi olması için kusursuz olması kaidesi var forumda.
Düzgün konuş la bebe.
sen polyanna mısın adamlar zaten soldan kaç kere geldi karşındaki rakip rakipmiki savunma hatası yapsın hücumda her topun içine etti bi kere sıfıra inip orta yapabildi sağdaki Veysel üç dört defa sıfıra indi isabetli işler yaptı telles lesh oğlu leş savunmaya gerek yok
defol git başımdan az mesajlı üye.