Bu stoper kıtlığında Ömer'in o mafya bozuntusu Töre yüzünden çağrılmaması skandaldır.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Savunma anlamında okadar iyi değiler evet ama totalde çok iyiler. Bizim Pressli ve kapanan oyunumuz çok ters geldi bunlara. Bizde kötü değiliz yani okadar hucum posisyon üretme konusunda. Son vuruş sayif bizde işte sadeceNe yalan söyleyeyim ben pek beğenmedim. Özellikle savunmaları hiç güven vermedi. Ne zaman zorlasak hata yaptılar.
En büyük özellikleri atletik özelliklerinin uçlarda olması. Bazı oyuncuları özellikle NBA ve NFL oyuncuları için söylenen ''freak'' tanımını karşılıyor hakikaten. Belki de dünyanın en atlet takımı ama geri kalan şeyler sıkıntılı. Özellikle de savunma.
Euro sonrası Baltayı transfer etmek isteyenler olabilir mi ne dersiniz?
Bu arada Balta'yı stopere çekenin Mancini hocamın olduğunu hatırlatmakta da fayda var.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ne yalan söyleyeyim ben pek beğenmedim. Özellikle savunmaları hiç güven vermedi. Ne zaman zorlasak hata yaptılar.
En büyük özellikleri atletik özelliklerinin uçlarda olması. Bazı oyuncuları özellikle NBA ve NFL oyuncuları için söylenen ''freak'' tanımını karşılıyor hakikaten. Belki de dünyanın en atlet takımı ama geri kalan şeyler sıkıntılı. Özellikle de savunma.
Savunma anlamında okadar iyi değiler evet ama totalde çok iyiler. Bizim Pressli ve kapanan oyunumuz çok ters geldi bunlara. Bizde kötü değiliz yani okadar hucum posisyon üretme konusunda. Son vuruş sayif bizde işte sadece
Oğuzhan Özyakupla karıştırmış olmayasın çakma Ahmet.Ozan bashingine anlam veremiyorum. Hem genc oyunculara sans verilmiyor diyorsunuz, hemde 20 yasindaki cocugu bashing ediyorsunuz. Ozan oyundan ciktikdan sonra, orta sahamizi jilet gibi gecmeye basladilar. Ikinci yarida 30-40 metrelik bir sprint ile, rakibin kontr atagini kesmisti.
Pas teknigi konsunda daha cok gelismesi lazim. Ama bu yumusak Milli takima, hizli ve güclü bir takim lazim.
Iyi mac cikardik, zaman zaman iyi pres yaptik. Ben baya tehlikeli bir Ingiliz takimi gördüm, ama oyuna giremediler. Erken 0:1´dan sonra pes etmememiz iyidi.
Ingilizler büyükler arasında 2ci favori takımım zaten ama malca penaltılarda elenirler yineBu maçta bizim takım bana da ümit verdi. Bölüm bölüm gerçekten iyiydik. Genel olarak topun onlarda kalması bence kabul edilebilir bir durum. Sonuçta eleme grubunu full geçmiş bir takımla oynadık.
Ingilizler büyükler arasında 2ci favori takımım zaten ama malca penaltılarda elenirler yine
Fransayi çok iyi buldum ve üstelik ev sahibi
Adamlar baskıyı kaldıramıyor galiba. Bir çeyrek finalden sonra gerçi herzaman muthiş baskı oluyor oyunculara halk tarafından.İngiltere benim de favori takımımdır. Biz yoksak onları desteklerim ama sürekli hayal kırıklığına uğruyorum.Özellikle 2010'da çok inanıyordum o takıma. Herkes formdaydı. Ama olmadı.
Selcuk´un kas yapisi sikinti degil, beli cok agir. Bu hep öyleydi, bazen savunma yaparken yardimci oluyor, ama cok zor dönüyor. Pirlo savunma anlaminda selcukdan bile zayiftir, ama kivrak bir oyuncu yeri geldiginde. Selcuk´da bu yok, topu aldiginda mevziyi tutturamadigi an, pasini cikarmakta zorlaniyor.