GSCimbom
Hazırlık Maçı | İngiltere 2-1 Türkiye | M.S | 22 Mayıs
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | İngiltere 2-1 Türkiye | M.S | 22 Mayıs Sayfa 38

Murat Saylak ·

Cevap
835
Okunma
28,4K
Sayfa
38/42
Canlıİngiltere21TürkiyeM.S
Ozan bashingine anlam veremiyorum. Hem genc oyunculara sans verilmiyor diyorsunuz, hemde 20 yasindaki cocugu bashing ediyorsunuz. Ozan oyundan ciktikdan sonra, orta sahamizi jilet gibi gecmeye basladilar. Ikinci yarida 30-40 metrelik bir sprint ile, rakibin kontr atagini kesmisti.

Pas teknigi konsunda daha cok gelismesi lazim. Ama bu yumusak Milli takima, hizli ve güclü bir adam lazim. Ozan BJK´ye gitseydi, su an cok farkli bir seviyede olurdu.

Son düzenleme:
Bu stoper kıtlığında Ömer'in o mafya bozuntusu Töre yüzünden çağrılmaması skandaldır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hocanın her zaman hızlı ve top sürebilen oyunculara karşı zaafı vardır. Aşırı beğenir ve bir oyuncuyu tuttu mu bırakmaz. Bu nedenle tercihini hep Gökhan'dan yana kullanacak bence.

Ne yalan söyleyeyim ben pek beğenmedim. Özellikle savunmaları hiç güven vermedi. Ne zaman zorlasak hata yaptılar.

En büyük özellikleri atletik özelliklerinin uçlarda olması. Bazı oyuncuları özellikle NBA ve NFL oyuncuları için söylenen ''freak'' tanımını karşılıyor hakikaten. Belki de dünyanın en atlet takımı ama geri kalan şeyler sıkıntılı. Özellikle de savunma.
Savunma anlamında okadar iyi değiler evet ama totalde çok iyiler. Bizim Pressli ve kapanan oyunumuz çok ters geldi bunlara. Bizde kötü değiliz yani okadar hucum posisyon üretme konusunda. Son vuruş sayif bizde işte sadece

Euro sonrası Baltayı transfer etmek isteyenler olabilir mi ne dersiniz? :D

Bu arada Balta'yı stopere çekenin Mancini hocamın olduğunu hatırlatmakta da fayda var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Manisa'da da stoper oynuyordu diye hatırlıyorum renktaş

Ne yalan söyleyeyim ben pek beğenmedim. Özellikle savunmaları hiç güven vermedi. Ne zaman zorlasak hata yaptılar.

En büyük özellikleri atletik özelliklerinin uçlarda olması. Bazı oyuncuları özellikle NBA ve NFL oyuncuları için söylenen ''freak'' tanımını karşılıyor hakikaten. Belki de dünyanın en atlet takımı ama geri kalan şeyler sıkıntılı. Özellikle de savunma.

Iyi mac cikardik, zaman zaman iyi pres yaptik. Ben baya tehlikeli bir Ingiliz takimi gördüm, ama oyuna giremediler. Erken 0:1´dan sonra pes etmememiz iyidi.

Ozan oyundan çıktığı için değildir o Mahmut, İsmail ve Mevlüt gibi orda neden olduğu bilinmeyen 3 yeteneksiz oyuncuyu sahaya sürersen tabi ingilizler daha baskın gözükür.

Ozan'ın bu takımda işi yok bence.

Savunma anlamında okadar iyi değiler evet ama totalde çok iyiler. Bizim Pressli ve kapanan oyunumuz çok ters geldi bunlara. Bizde kötü değiliz yani okadar hucum posisyon üretme konusunda. Son vuruş sayif bizde işte sadece

Bu maçta bizim takım bana da ümit verdi. Bölüm bölüm gerçekten iyiydik. Genel olarak topun onlarda kalması bence kabul edilebilir bir durum. Sonuçta eleme grubunu full geçmiş bir takımla oynadık.

Ozan bashingine anlam veremiyorum. Hem genc oyunculara sans verilmiyor diyorsunuz, hemde 20 yasindaki cocugu bashing ediyorsunuz. Ozan oyundan ciktikdan sonra, orta sahamizi jilet gibi gecmeye basladilar. Ikinci yarida 30-40 metrelik bir sprint ile, rakibin kontr atagini kesmisti.

Pas teknigi konsunda daha cok gelismesi lazim. Ama bu yumusak Milli takima, hizli ve güclü bir takim lazim.
Oğuzhan Özyakupla karıştırmış olmayasın çakma Ahmet.

Bu maçta bizim takım bana da ümit verdi. Bölüm bölüm gerçekten iyiydik. Genel olarak topun onlarda kalması bence kabul edilebilir bir durum. Sonuçta eleme grubunu full geçmiş bir takımla oynadık.
Ingilizler büyükler arasında 2ci favori takımım zaten ama malca penaltılarda elenirler yine:)
Fransayi çok iyi buldum ve üstelik ev sahibi

Forumun genelinin aksine ben Ozan'ın da İsmail'in de Olcay'ın da hem iyi hem de Milli Takım için gerekli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Mevlüt, Yasin, Mahmut gibi adamlar yerine Ersan,Ömer,Sinan gibi adamlar olsa rahatlarız.

Ingilizler büyükler arasında 2ci favori takımım zaten ama malca penaltılarda elenirler yine:)
Fransayi çok iyi buldum ve üstelik ev sahibi

İngiltere benim de favori takımımdır. Biz yoksak onları desteklerim ama sürekli hayal kırıklığına uğruyorum. :D Özellikle 2010'da çok inanıyordum o takıma. Herkes formdaydı. Ama olmadı.

Selcuk´un kas yapisi sikinti degil, beli cok agir. Bu hep öyleydi, bazen savunma yaparken yardimci oluyor, ama cok zor dönüyor. Pirlo savunma anlaminda selcukdan bile zayiftir, ama kivrak bir oyuncu yeri geldiginde. Selcuk´da bu yok, topu aldiginda mevziyi tutturamadigi an, pasini cikarmakta zorlaniyor.

bu kadroda her an hata yapmaya müsait çok adam var ispanya ve hırvatistan ın temposunu kadırırlarmı bilmem bence hırvatistan ispanya dan daha ters takım ama bu oyuncu topluluğla zor gruptan çıkmak

Selcuk´un kas yapisi sikinti degil, beli cok agir. Bu hep öyleydi, bazen savunma yaparken yardimci oluyor, ama cok zor dönüyor. Pirlo savunma anlaminda selcukdan bile zayiftir, ama kivrak bir oyuncu yeri geldiginde. Selcuk´da bu yok, topu aldiginda mevziyi tutturamadigi an, pasini cikarmakta zorlaniyor.

Ayaklar da yavaş. Yani hız olmayabilir elbette ama ayak çabukluğu ile işi götürürsün. Arda mesela. Topu tıklayıp rakibi yamultabiliyor. Ya da bu işin zirvesi Xavi gibi.

Ama Selçuk'ta bunlar yok. Bence bu yüzden modern futbolda çok fazla yeri olmayan bir futbolcu tipi. İyi topçu ama bir düzene oturtmak zor bana kalırsa.

Geri