- 2 Nisan 2012
- 43.023
- 22.150
- 2.888
Bir banyo yaptım her şey değişmiş.Berat magarada misin la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir banyo yaptım her şey değişmiş.Berat magarada misin la

Nası ya, bu muhabbet gerçek mi"Depremzedeler icin ozel mac yapacagiz."
"Bilet gelirleri bagislanacak."
"Ama dur: Seyirci yasak"
Ekli dosyayı görüntüle 194131
TFF başkanının buna benzer bir açıklaması vardı maçın tarihini söylememişti. Yoksa kulüp falan resmi olarak hiç açıklamadı zaten biletleri de satışa çıkmadı yani ADS ile maç olup olmayacağı en başta belli değildi. Nevzat'ta hazırlık maçı planlanıyor lakin rakip belli değil demişti. Ama bu olanlardan sonra ceza alınmaması için deplasmanda oynama kararı alınmış olabilir lakin bu tarz karar yanlış sonuçta bunlar sadece ateşe odun ekler Kasımpaşa maçında bağırmak isteyen yine bağrır.Nası ya, bu muhabbet gerçek mi

Maç var mı o daha net değil. Önceden denen ADS maçı da bu maçta resmi olarak açıklanmadı.Yayın var mi
Forumumuzda biz karışmayalım etmeyelim diyenler vardı.Buyrun daha birşey yapmadan yasak geldi hajsgdasd.
Ben gerçek adımla burdayım.Burada yazıp destek vermemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlardan o vakit maç videoları bekliyorum. Ha bu klavyede kalıyorsa sadece boş yapmasınlar diyorum. Yazmak ve eylem arasında çok fark var. Kim ne, gerçek adıyla mı burada? Fotoğrafı mı var ya da başka bilgisi mi...Orada canlı canlı yapanın başını yakmak ne güzel iş ya. Millet kendine enayi arıyor oturduğu yerden. Hakkını başkası üzerinden arayan kişinin de çok hak hukuktan söz etmesi acayibime gidiyor.
Ben gerçek adımla burdayım.