Hazırlık Maçı | İstanbulspor 0-6 Galatasaray | MS | 4 Mart | GS TV

ahaghafsgdafsd daha hükümet istifa denmeden şimdiden önlem almışlar.Dünyanın en iyi demokrasisi.

Bilet geliri olsun deprem bölgesine bağışlansın diye düzenlenen maç taraftarsız oynanacak :red:

Forumumuzda biz karışmayalım etmeyelim diyenler vardı.Buyrun daha birşey yapmadan yasak geldi hajsgdasd.

Ee hani bay geçen takımlar her hafta özel maç yapacaktı yardım amaçlı, tff başkanı demişti.Ulan ülkede bir kere de lafınızı yutmayın.

Büyükekşi:

"Bir seferlik bir kampanya yapmayacağız. Galatasaray-Adana Demirspor özel maçı olacak. 12 farklı özel maç planlıyoruz. Yurt dışından takımlar da getirebiliriz. Bunu farklı yardım kampanyalarıyla desteklemek istiyoruz."

"Depremzedeler icin ozel mac yapacagiz."

"Bilet gelirleri bagislanacak."

"Ama dur: Seyirci yasak"

9bfa64a3edc4d83773b37c9141341370.gif

Depremzedelere aktarılacak paraların bunlar için önemli olmadığını, tek dertlerinin ne olduğunu bu kadar açık anlatamazdı kimse.

Nası ya, bu muhabbet gerçek mi
TFF başkanının buna benzer bir açıklaması vardı maçın tarihini söylememişti. Yoksa kulüp falan resmi olarak hiç açıklamadı zaten biletleri de satışa çıkmadı yani ADS ile maç olup olmayacağı en başta belli değildi. Nevzat'ta hazırlık maçı planlanıyor lakin rakip belli değil demişti. Ama bu olanlardan sonra ceza alınmaması için deplasmanda oynama kararı alınmış olabilir lakin bu tarz karar yanlış sonuçta bunlar sadece ateşe odun ekler Kasımpaşa maçında bağırmak isteyen yine bağrır.
Bana göre tribünlere siyaset girmesi, tribünlerin karışma ihtimali nedeniyle sıkıntılı özellikle seçime 2 ay gibi az bir zaman kalması nedeniyle.

Belliydi böyle olacağı, ads hemen vazgeçmiştir protesto olur diye. istanbulspor da kabul etmemiştir bizim stada gelmeyi

Forumumuzda biz karışmayalım etmeyelim diyenler vardı.Buyrun daha birşey yapmadan yasak geldi hajsgdasd.

Ya senin kulübün buna destek verdikten sonra çık masaya tepin tek etkin yook.
Neyi anlamıyorsunuz!

Kulübün hukukçuları ota boka açıklama yapıyorken nerdeler hani?

Onlar suspus sen ben bağırınca geri vites yapacak zaten. Aynen, aynen. Aç pencerini şimdiden bağır çağır kardeşim, her şeyi hep oturduğunuz yerden Ahmet, Ayşe'den beklemeyin. Biraz da siz öncü olun bakalım. Klavyeden ne kolay.

Burada yazıp destek vermemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlardan o vakit maç videoları bekliyorum. Ha bu klavyede kalıyorsa sadece boş yapmasınlar diyorum. Yazmak ve eylem arasında çok fark var. Kim ne, gerçek adıyla mı burada? Fotoğrafı mı var ya da başka bilgisi mi...Orada canlı canlı yapanın başını yakmak ne güzel iş ya. Millet kendine enayi arıyor oturduğu yerden. Hakkını başkası üzerinden arayan kişinin de çok hak hukuktan söz etmesi acayibime gidiyor.

Burada yazıp destek vermemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlardan o vakit maç videoları bekliyorum. Ha bu klavyede kalıyorsa sadece boş yapmasınlar diyorum. Yazmak ve eylem arasında çok fark var. Kim ne, gerçek adıyla mı burada? Fotoğrafı mı var ya da başka bilgisi mi...Orada canlı canlı yapanın başını yakmak ne güzel iş ya. Millet kendine enayi arıyor oturduğu yerden. Hakkını başkası üzerinden arayan kişinin de çok hak hukuktan söz etmesi acayibime gidiyor.
Ben gerçek adımla burdayım.

karşılaşmanın tüm geliri çocuğunu izlemeye gelen ayhan akmanın bileti mi olacak yani

Geri
Üst Alt